Politica

Rădulescu l-a trecut pe Smeoreanu pe Macallan

Pedof…, turnăt…, secur…, şpăg…, comunis…, deontologul Gheorghe Smeoreanu, directorul televiziunii de partid VTV, s-a întâlnit la miez de noapte, într-o cârciumă din oraş, cu primarul interimar Romeo Rădulescu.

Smeoreanu şi Rădulescu nu puteau avea o discuţie în interesul râmnicenilor pe gâtul uscat, aşa că au comandat repede două sute de whisky Macallan Single, două expresso forte şi două Dorna, la 0,33. Ştim acum cum lucrează Smeoreanu. Cine-i plăteşte nota, o domneşte… la VTV, e omul zilei, e cel mai bun politician, e cel mai frumos şi deştept, Alfa şi Omega, Yin şi Yang, plus şi minus, Pif şi Hercule. În schimb, cine i-a achitat-o cu câteva săptămâni sau luni înainte, considerându-se probabil că s-a prescris consumaţia de atunci, e călcat în picioare sistematic de jurnalistul de la „Secera şi ciocanul”. Li s-a întâmplat multora, dar nu despre asta vroiam să vorbim acum.
Haideţi să revenim la întâlnirea de taină dintre Romeo Rădulescu şi super-credibilul realizator de emisiuni anti – Remus Grigorescu, anti – Bogdan Pistol, anti – oricine reprezintă un pericol pentru sponsorii săi. Dar vă vom spune câteva lucruri despre ce nu s-a discutat la acea masă, urmând ca, în curând, să vă dezvăluim şi partea foarte picantă a acestei discuţii. Aşadar, nu s-a vorbit despre faptul că mulţi dintre membrii marcanţi ai PD-L consideră că întreaga campanie de la VTV împotriva judecătorilor, procurorilor care au instrumentat cazul Gutău şi povestea cu titlul de cetăţean de onoare al oraşului l-au expus şi înfundat şi mai tare pe fostul primar al Râmnicului, retezându-i acestuia aproape orice şansă să mai scape din încurcătura în care l-a băgat Nicolae Dicu. Nu s-a discutat despre atacurile la adresa contracandidaţilor lui Rădulescu, alţii decât cei de la PSD şi PNL. Nici despre afaficurile financiare ale primarului interimar, ori despre ultimele declaraţii ale lui Mircia Gutău, care sub nicio formă nu trebuie să ajungă la urechile oamenilor. Nu, s-a dezbătut pe cu totul alte subiecte. Apoi, amândoi s-au urcat în maşina primăriei şi, evident, tot în interesul râmnicenilor, şi-au mutat „cuibul”. Pe combustibilul plătit de contribuabili, pe uzura maşinii instituţiei, suportată tot din buzunarele râmnicenilor, joi noaptea, la ora 24.00. Iar asta pentru că staff-ul de campanie al lui Romeo Rădulescu l-a pus pe acesta să se tundă în părţi, dar a uitat să-i interzică să mai intre în cârciumi, mai ales în compania unui bun cunoscător al cristalelor de Bohemia.

Articole Similare

5 Comments

  1. Secrete si suete la bere. Doi MONSTRII SACRII ai acestui orasel de sub munte se intalnira la o berica ca sa puna tara la cale. E minunat cum se imbata astia si le vin idei. Epoca portocalie trebuie, domnilor, sa apuna, e de ajuns ce au facut pana acuma, iar la Ramnic putem scimba ceva incepand cu 18 aprilie.

  2. E din ce in ce mai evident…ramniceni iubiti, Smeo si cu Romica l-au captusit pe bietul Gutau de tot, dupa ce l-au vazut la zdup, i-au proptit cateva pietre de moara pe piept, sa stea acolo, cuminte, rastimp in care micul Boc de Ramnic se va vedea, cu concursul dvs, d-nelor si d-nilor, cel mai mare si mai tare primare din tara lui Basescu. Poate il va intrece pe Basescu insusi! Va ajunge si el presedinte, tineti minte, v-ar amaneta pe toti, ochi cu ochi, dinte cu dinte! Hihihi! Si Smeo si cu Romi sunt doi monstri, dar nu sacri, ci, sacrali! Huh!

  3. Domnule Smeureanu, de cind te cunosc tot asa te stiu, te lipesti de cine este la putere stii tu cine mai face asa;;;;;;;;;;;;; In niciun caz nu te poti compara cu Popescu, om cult si nercalcitrant.Mai vedeti de pix si nu mai scrii articole mizerabile.

  4. Normal … cum sa se intalneasca in public NU ! Ei se intalnesc in taina ! ca sa aranjeze cum vor banii publici si cum sa manipuleze informatiile care urmeaza sa apara in mass-media !!
    NU se mai poate cu astia !!
    Bogdan Pistol e solutia !!

Lasă un răspuns

Back to top button