Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Romeo Rădulescu, ales primar al Râmnicului pentru următorii doi ani

Democrat-liberalul Romeo Rădulescu a câştigat alegerile pentru funcţia de primar al Râmnicului. Potrivit datelor oferite de Biroul Electoral, candidatul PD-L a obţinut 19.514 voturi (55,9 %), iar social-democratul Remus Grigorescu 15.395 (44,1 %). Astăzi, au decis să se prezinte la urne 35 % dintre râmnicenii înscrişi pe liste, cu aproape 4 % mai mulţi faţă de primul tur. Funcţia de primar al Râmnicului a rămas vacantă după ce Mircia Gutău a fost condamnat la închisoare timp de trei ani şi jumătate pentru fapte de corupţie. Gurile rele susţin că fostul lider al PD-L Vâlcea ar fi fost „executat” de o gaşcă din interiorul propriului său partid, după care s-a încercat transferarea capitalului de imagine al acestuia către unul dintre viceprimari. Misiune îndeplinită!

Articole Similare

One Comment

  1. Sa nu ne mai plangem de ce merge tara asa de prost daca in tara asta alegerile merg doar pe baza romilor si pe cozonacii……acum sa nu va plangeti daca taxele din oranul nostru o sa creasca va ganditi la cat ati mancat si ati baut pe seama PD-L-ului si doi ani sa platiti taxe….tara in care traiesc fraierii…..

Lasă un răspuns

Back to top button