Liga V

Relu Nica şi-a dat demisia de la ALX Port Vale Mateeşti

* după meciul cu Cerna Fârtăţeşti, echipa sponsorizată de Valerian Alexe a fost sancţionată cu 6 milioanle lei de către Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vâlcea

Partida din urmă cu două etape, susţinută pe teren propriu de către ALX Port Vale Mateeşti, s-a lăsat cu urmări neaşteptate de partea ambelor echipe implicate în dispută. În timp ce primarul Nicolae Voicescu a decis să-şi retragă echipa din campionat (pe Cerna Fârtâţeşti), motivând nemulţumiri ce au la bază arbitrajul defectuos de care a avut parte, antrenorul echipei din Mateeşti, Relu Nica, a luat şi el hotărârea de a nu mai participa la pregătirea băieţilor. Cauza? În cadrul şedinţei Comisiei de Disciplină din cadrul AJF, de săptămâna trecută, terenul formaţiei ALX Port Vale a fost suspendat de către organismul condus de Constantin Lazăr, iar echipa amendată cu şase milioane de lei. Imediat după acordarea sancţiunii, patronul echipei de fotbal, Valerian Alexie, a luat decizia ca amenda să fie plătită de jucători.

„Nu mi se pare corect să achit o amendă, din moment ce nu sunt responsabil pentru incidentele produse la meciul cu Cerna Fârtăţeşti. Consider că am fost sancţionat pe nedrept. Domnul Alexie mi-a spus că nu acceptă să plătească pentru actele noastre de indisciplină din campionat şi că va trebui să-mi plătesc singur amenda. Ca urmare a acestui eveniment neplăcut, m-am retras de la echipă”, ne-a spus Relu Nica. Antrenorul ne-a mai declarat că nu se va mai întoarce la ALX Port Vale şi că va încerca să pună treptat bazele unui centru de copii şi juniori. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button