Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga II

Răzvan Dobre vrea să joace iarăşi în Liga I

* în această perioadă, fotbalistul de la CSM dă probe de joc la Internaţional Curtea de Argeş * în sezonul 2007-2008, mijlocaşul de bandă din Zăvoi a bifat 30 de meciuri pe prima scenă a ţării şi a marcat patru goluri pentru Gloria Bistriţa

În sezonul 2009-2010, mijlocaşul de bandă Răzvan Dobre s-a numărat printre cei mai constanţi jucători de la CSM Rm. Vâlcea. În campionatul recent încheiat, fotbalistul adus în în Zăvoi de la Gloria Bistriţa în vara anului 2008, a înscris opt goluri pentru „municipalii” şi a pasat decisiv de multe ori pentru coechipierii săi. În condiţiile în care la Rm. Vâlcea nu mai există şanse de a se face performanţă, Dobre – născut pe 19 februarie 1983 la Târgovişte – caută acum să-şi relanseze cariera.
În această perioadă, Răzvan Dobre dă probe de joc pentru Internaţional Curtea de Argeş, având şanse mari să evolueze din sezonul viitor sub comanda lui Ionuţ Badea în Liga I. Mijlocaşul din Zăvoi a făcut deplasarea cu argeşenii în cantonamentul din Austria, la finele căruia antrenorul Ionuţ Badea va decide dacă îl va păstra sau nu pe fotbalistul CSM-ului în lotul pentru campionatul viitor.

A debutat deja într-un meci amical

Mai repede decât s-ar fi aşteptat până şi jucătorul, Dobre a jucat deja într-un meci amical pentru Internaţional Curtea de Argeş. Este vorba de partida pe care argeşenii au susţinut-o sâmbătă, 26 iunie, în cantonamentul din Austria, împtriva echipei FC Gambswirth. Mijlocaşul de la CSM a început jocul respectiv ca titluar, contribuind la victoria cu 2-0 în faţa formaţiei care evoluează în Liga a III-a austriacă.
Dacă va semna până la urmă pentru echipa patronată de Benone Lazăr, Răzvan Dobre va reveni în Liga I după doi ani. În sezonul 2007-2008, atunci când îmbrăca tricoul Gloriei Bistriţa, echipă antrenată la vremea respectivă de Ioan Ovidiu Sabău, fotbalistul vâlcean a bifat 30 de meciuri pe prima scenă a ţării şi a marcat patru goluri. Tot în acea perioadă, Dobre a jucat şase partide şi în Cupa UEFA Intertoto, cele mai importante fiind duelurile cu celebra grupare spaniolă Atletico Madrid.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button