Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

CS Chimia Rm. Vâlcea s-a întors fără medalii de la Caracal

În perioada 23-27 iunie, s-a desfăşurat la Caracal turneul final de handbal destinat junioarelor II. Judeţul Vâlcea a fost reprezentat la competiţia din „oraşul-minunilor” de echipa Chimiei, antrenată de Nicoleta Lazăr. Se întrevedea pentru vâlcence o medalie, însă ghinionul a făcut ca tinerele handbaliste de la poalele Capelei să termine turneul doar pe locul 4. Au jucat bine în faza grupelor, au obţinut două victorii (39-28 cu CSŞ 2 Bucureşti, 29-28 cu Şcoala 181 Bucureşti) şi o remiză (25-25 cu CSŞ Dinamo Braşov), dar neşansa a făcut ca în semifinale să întâlnească cea mai puternică echipă a competiţiei, CSŞ Caracal, grupare care a organizat de fapt turneul.
Vâlcencele au pierdut la două goluri diferenţă în faţa gazdelor, astfel că au mai jucat apoi doar finala mică. S-au clasat la final pe locul 4 după ce au cedat şi în faţa braşovencelor de la Dinamo. În finala competiţiei au ajuns Extrem Baia Mare şi CSŞ Caracal, titlul naţional la junioare II fiind cucerit de formaţia din judeţul Olt.
Echipa noastră, pe lângă locul 4, s-a ales cu un premiu special după turneul de la Caracal, handbalista Nicoleta Safta, componentă şi a lotului naţional de cadete al României, fiind declarată cel mai bun pivot al competiţiei. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button