Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga II

Fundaşul Petre Goge, dorit de Oţelul Galaţi

* CSM vrea însă 20.000 de euro pentru a-l ceda trupei antrenate de Dorinel Munteanu

Transferat în Zăvoi în vara anului 2008, Petre Goge s-a impus ca titular la echipa vâlceană încă de la primele meciuri, fiind juniorul pe care toţi antrenorii aflaţi pe banca tehnică a CSM-ului au contat cu regularitate. Convocat de multe ori la loturile naţionale de juniori, Goge a atras atenţia oamenilor de fotbal din ţară, iar mai multe echipe din Liga I au dorit să-l înregimenteze în lot.
Ultima pe această listă este Oţelul Galaţi, formaţie dispusă să conteze pe serviciile fundaşului vâlcean din sezonul viitor. Până în acest moment, mutarea este însă departe de a se concretiza, oficialii din Zăvoi şi cei din Galaţi neînţelegându-se în privinţa sumei de transfer. CSM încearcă să profite la maxim din punct de vedere financiar de pe urma unui eventual transfer al lui Goge la o echipă din Liga I. Din câte se pare, vâlcenii solicită suma de 20.000 de euro pentru a-l ceda pe talentatul fundaş trupei antrenate de Dorinel Munteanu.
Aşa cum se cunoaşte, după desfiinţarea Şcolii de Fotbal „Gică Popescu”, Goge este jucătorul CSM-ului în proporţie de sută la sută. Conform regulamentelor în vigoare, fiind la finalul junioratului, jucătorul  este obligat să semneze pentru încă trei ani cu CSM Rm. Vâlcea.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button