Politica

Raportul lui Jurcan

La jumătatea mandatului său de senator, democrat-liberalul Dorel Jurcan a prezentat un raport de activitate destul de stufos.
Din document, reiese că Dorel Jurcan este membru al Comisiei pentru muncă, familie şi protecţie socială, dar şi al Comisiei parlamentare a revoluţionarilor din decembrie 1989, în cadrul cărora a avut o activitate susţinută, pe durata întregii sesiuni parlamentare. Reprezentantul PD-L a avut, în perioada decembrie 2008 – octombrie 2010, 24 de iniţiative legislative, aflate în diferite etape de dezbatere. Preocupările sale au mers însă şi dincolo de activitatea de legiferare, declaraţiile sale politice fiind orientate mai ales în vederea susţinerii acţiunilor realizate de Executiv. Astfel, la mijlocul acestui mandat, fişa senatorului PDL Dorel Jurcan conţine 8 declaraţii politice şi 29 întrebări şi interpelări.
Raportul lui Jurcan reprezintă şi un răspuns parţial la criticile îndreptate de PSD şi PD-L împotriva parlamentarilor democrat-liberali din Vâlcea, cărora, nu de puţine ori, li s-a reproşat că n-ar fi fost prea serioşi faţă de cei care i-au votat.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button