Politica

O informaţie pentru care garantăm în proporţie de aproape 100%: Romeo Rădulescu se agită ca sifonul pentru ca centrul să-l pună

Interimar, în locul lui Jurcan

În ultimele săptămâni, Romeo Rădulescu, primarul Râmnicului, liderul municipal al PD-L, Alfa şi Omega, Pif şi Hercule, tigrul şi dragonul politicii vâlcene, a lăsat să se înţeleagă că nu-l interesează funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, ocupată în prezent de senatorul Dorel Jurcan.
Aiurea! Conform unor raportări făcute de la informatorii noştri de pe Carol I, edilul poreclit „Caschetă” de unii dintre colegii săi de partid, ne cam duce cu zăhărelul şi, săptămânal, îşi rupe 2-3 zile pentru a-şi face lobby în acest sens pe la Bucureşti. Nu credeţi? Păi, să nu ne spuneţi că vreţi să vi-l aducem martor pe Vasile Blaga, viitorul preşedinte al PD-L… că poate o vom face. Gândiţi-vă un pic; e şi logic! Bani aduce de la Bucureşti? Nu. Atunci de ce face naveta toată ziua acolo? Cum? Fufe? Nu, gândiţi cu voce tare şi asta nu e bine. Şi, haideţi să nu-i băgăm „mortul” în „casă”, mai ales că omul pare să aibă un alibi perfect. Din câte înţelegem, cel puţin jumătate din vremea pe care şi-o petrece în Capitală şi-o pierde bălăcărindu-l pe unde apucă pe Valentin Iliescu, intrusul autodeclarat duşmanul corupţilor din PD-L Vâlcea. Vă daţi seama că, în aceste condiţii, lui Romeo nu i-ar mai ajunge timpul nici măcar să-şi tragă chiloţii pe el. Deci, să nu fim răutăcioşi! Iar, până la urmă, ce ar fi rău dacă, să zicem, Rădulescu s-ar agita ca sifonul să-l numească de la centru preşedinte interimar? La o organizaţie scindată în „n” grupuri, după arestarea lui Mircia Gutău, pregătită să-şi dea duhul simultan cu ieşirea PD-L de la guvernare, care ar mai fi şmecheria să ajungi şef? A, că poţi să numeşti şefii de la deconcentrate, descentralizate şi să mai tragi cât poţi şi de pe instituţiile lor, lucrări, orice, o bomboană, o măslină… Corect! La asta, numai un pedelist se putea gândi.

David Andrei

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button