Alte sporturi

Pugilistul Cosmin Ilinescu a obţinut o medalie de aur şi una de argint pentru CS Thunder

În perioada 26-28 noiembrie, la Alba Iulia, s-a desfăşurat Memorialul „Nicolae Linca” la box. Alături de sportivi proveniţi de la cele mai importante cluburi de profil din ţară, la această competiţie a participat şi vâlceanul Cosmin Ilinescu. Având o evoluţie remarcabilă pe parcursul concursului, pugilistul de la Clubul Sportiv Thunder, pregătit de Constantin Truşcă şi Gheorghe Mugescu, s-a clasat pe prima poziţie şi a câştigat medalia de aur la categoria +91 kg.
Apoi, în intervalul 30 noiembrie – 5 decembrie, Cosmin Ilinescu a participat la Campionatele Naţionale Universitare de seniori, desfăşurate la Arad. De această dată, vâlceanul a ocupat locul 2 şi a obţinut medalia de argint.
„Elevul nostru a avut o evoluţie excelentă la prima competiţie şi vreau să vă spun că sunt foarte mulţumit pentru rezultatul său. Mi-aş fi dorit să câştige o medalie de aur şi la Campionatele Universitare, însă, oricum, consider că s-a descurcat foarte bine”, ne-a declarat antrenorul Constantin Truşcă. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button