Politica

PSD îl ţine departe pe Constantin Pârvu de Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean

Parvu… de teamă ca nu cumva acesta să bage în gura DNA câţiva aliaţi „pătaţi”

În şedinţa de săptămâna trecută a Consiliului Judeţean Vâlcea, PSD şi PD-L şi-au împărţit consiliile de administraţie ale spitalelor recent preluate.
CJV va fi reprezentat de Dan Fiera şi Costi Rădulescu în CA al Spitalului Judeţean de Urgenţă, şi de Bogdan Almaşi şi Constantin Pârvu în CA al Spitalului de Obstetrică – Ginecologie Râmnicu Vâlcea. Alţi reprezentanţi ai alianţei pesedisto-pedelistă, Gheorghe Vieru şi Marin Victor au fost votaţi pentru Consiliul de Administraţie al Spitalului de Psihiatrie de la Drăgoeşti. Ioana Liţă va reprezenta CJV în CA al Spitalului de Pneumoftiziologie „C. Anastasu” Mihăeşti, alături de doctorul Gheorghe Folea, singurul liberal care a obţinut numărul necesar de voturi pentru a fi cooptat într-o astfel de structură. De altfel, acesta a fost propus chiar de un democrat-liberal, este vorba despre Aurel Simion, care le-a luat-o înainte consilierilor PNL.
Cel puţin la fel de interesant este şi faptul că PSD l-a propus pe Constantin Pârvu pentru Maternitate, nicidecum pentru SJU, cum era de aşteptat. Putem să bănuim că social-democraţii au făcut această alegere ştiind foarte clar că, odată ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă, liderul CNSLR „Frăţia” n-ar fi avut linişte până când nu ar fi băgat în gura DNA câţiva pedelişti pătaţi. De altfel, după cum se ştie, în ultima vreme, acesta a luat de mai multe ori atitudine împotriva directoarei Georgeta Sălişte şi a deputatului PD-L Samoil Vâlcu, cărora le-a găsit „n” bube în cap. Deşi partidul din care face parte, PSD, este înfrăţit la nivel judeţean cu PD-L, Pârvu nu s-a sfiit să vorbească, de fiecare dată când a avut ocazia, despre afacerile pedeliştilor cu spitalul, îndelung „mediatizate” şi în ziarul Arena. Afaceri controversate, bineînţeles, din care grangurii PD-L au câştigat miliarde, iar pacienţii şi sistemul medical românesc au pierdut.

Articole Similare

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button