Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Primarul Daniel Muşat vrea să permanentizeze bâlciul organizat la Milcoiu

Musat Daniel Balci Milcoiu C-tin si Elena mai 2010Vineri, 21 mai, de Sărbătoarea Sfinţilor Constantin şi Elena, primarul Daniel Muşat a organizat un bâlci la care au fost invitaţi toţi locuitorii comunei. Nu numai cetăţenii din Milcoiu au fost atraşi de tiribombe, mici şi bere, ci şi locuitorii din comunele vecine sau chiar trecătorii.

Evenimentul s-a bucurat şi de prezenţa unui invitat special. Este vorba despre ministrul secretar de stat, Valentin Iliescu, unul dintre posibilii candidaţi la preşedinţia Organizaţiei Judeţene a PD-L Vâlcea. „Obiectivul nostru este ca în fiecare an să ne implicăm mai mult pentru dezvoltarea şi permanentizarea evenimentului. Este al doilea an consecutiv în care organizăm bâlciul în această locaţie. Este o importantă zonă de tranzit, având în vedere proximitatea sa faţă de şoseaua europeană. În timp, aş vrea să organizez chiar şi un târg săptămânal aici”, ne-a declarat primarul Daniel Muşat. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button