Politica

Prefectul şi Dan Niţu au jucat tenis de câmp la baza sportivă amenajată de Damila Construct la Grădiştea

Nitu DanFirma Damila Construct, patronată de fratele şi soţia lui Dan Niţu, Laurenţiu şi Mirela, a intrat în forţă în activitate, realizând şi prima sa mare investiţie, în comuna Grădiştea. Este vorba despre o bază sportivă ultra-modernă, finanţată pe Ordonanţa 7. Sau, mai corect fie spus, care trebuia finanţată prin OG 7, întrucât Guvernul nu a avut capacitatea de a-şi respecta promisiunea, alocând toţi banii pe care avea obligaţia să-i repartizeze pentru acest obiectiv.
Constructorul nu a ţinut însă seama de faptul că lucrarea nu a fost finanţată decât parţial şi, cu resurse proprii, a dus la bun sfârşit investiţia. Astfel, sâmbătă, primarul Ilie Boiangiu, prefectul Petre Ungureanu, familia Niţu, Bogdan Pistol, Ilie Fârtat, Sorin Bîzîc, Nae Chiriţă, Constantin Liţoiu, preoţii din comună şi câteva zeci de localnici au putut inaugura baza sportivă multifuncţională realizată de Damila Construct.

„Primarul sfinţeşte locul”

Prezentând în detaliu această importantă realizare, în debutul evenimentului, primarul din Grădiştea a precizat: „După ce, de curând, am inaugurat prima investiţie finalizată pe Măsura 3.2.2 a PNDR, astăzi, inaugurăm şi prima investiţie pe Ordonanţa 7, o bază sportivă modernă, cu teren de fotbal şi tenis, cu o clădire în care se află grupuri sanitare moderne, vestiare, punct medical şi birouri. Este o bucurie nu numai pentru noi, pentru administraţia publică locală, ci şi pentru tinerii din localitate, care ştiu că îşi doreau foarte mult un loc unde să poată face mişcare, în cele mai bune condiţii. Vreau să vă spun că această bază nu diferă cu nimic de cele din marile oraşe, ba aş îndrăzni să spun că arată chiar mai bine. Pentru asta, dar şi pentru că a finalizat lucrările deşi Guvernul nu ne-a virat toţi banii, ţin să le mulţumesc foarte mult domnilor Dan şi Laurenţiu Niţu, doamnei Mirela, care au dat dovadă de profesionalism şi de înţelegere. Mulţumesc, de asemenea, Consiliului Local şi Consiliului Judeţean, pentru asigurarea cofinanţării investiţiei”. La rândul său, prefectul a afirmat că îi face o deosebită plăcere să participe la inaugurarea unui obiectiv realizat de compania care a câştigat marele premiu al Topului Firmelor Vâlcene, acordat de Camera de Comerţ şi Industrie. Nu în ultimul rând, Petre Ungureanu l-a felicitat pe Ilie Boiangiu pentru întreaga sa activitate. „Grădiştea este comuna în care e valabilă zicala – omul, primarul sfinţeşte locul. Mai sunt două-trei comune unde se potriveşte această zicală”, a apreciat reprezentantul Guvernului.
După ce liberalii Dan Niţu şi Ilie Fârtat au transmis un mesaj comunităţii din Grădiştea, toţi cei prezenţi au testat gazonul terenului de sport. Prefectul şi-a dat jos geaca şi l-a invitat la un tenis de câmp pe proprietarul companiei Damila. Apoi, în teren au intrat Ilie Boiangiu şi Ilie Fârtat, care au încercat şi câteva acrobaţii destul de interesante cu rachetele.

Articole Similare

One Comment

  1. Mai bine acest prefec, mergea sà joace tenis la groapa de gunoi de la Màldàràsti in luna iulie august. Poate numai asa iasi da si el seama de focarul de infectie ce ii paste pe locuitorii de acolo.

Lasă un răspuns

Back to top button