Politica

Mircia Gutău nu susţine pe nimeni în competiţia pentru preşedinţia PD-L Vâlcea

Veteleanu EusebiuDemocrat-liberalul Eusebiu Veţeleanu, viceprimarul Râmnicului, l-a vizitat, sâmbătă, la închisoare, pe Mircia Gutău.

Printre altele, cei doi au abordat şi subiectul apropiatelor alegeri din interiorul PD-L Vâlcea. Fostul primar al Râmnicului a spus, cu această ocazie, că nu-l interesează deloc această competiţie şi că îi este indiferent cine va fi ales preşedinte.
Eusebiu Veţeleanu a încercat să păstreze secretă vizita sa la Mircia Gutău, probabil pentru a evita să şi-l pună din nou în cap pe Romeo Rădulescu, mai ales că, recent, acesta din urmă declara că îi este imposibil să-l viziteze la închisoare pe fostul primar al Râmnicului. Faptul că, totuşi, un membru al Executivului a reuşit, şi nu pentru prima oară, să intre în dialog direct cu Mircia Gutău, arată că este posibil ca, lui Romeo Rădulescu, să-i fie ruşine să intre într-o închisoare, iar pe de altă parte, ne face să credem că fostul primar al municipiului ar putea fi nemulţumit de modul în care succesorul său administrează oraşul, motiv pentru care nu l-ar încânta prea tare întâlnirile cu acesta.
Între noi fie vorba, ambele variante par credibile.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button