Liga II

Portarii, o problemă pentru CSM

* Dorian Perianu a părăsit Vâlcea, iar Adi Rusandu este pe cale să renunţe şi el la contractul care îl leagă de CSM
* în sezonul viitor, antrenorul Dumitru Teleşpan trebuie să aleagă între experienţa lui Robert Tufişi (33 ani) şi tinereţea goal-keeper-ilor Laurenţiu Brănescu (16 ani) şi Alexandru Neagoe (19 ani)

După doi ani petrecuţi în Zăvoi, portarul Dorian Perianu şi-a reziliat contractul cu CSM Rm. Vâlcea. Format la grupele de juniori ale clubului Dinamo, Perianu (care a împlinit vârsta de 28 de ani pe 19 iulie) a mai activat, în trecut, la echipele Inter Gaz Bucureşti (în perioada 2001-2004) şi Industria Sârmei Câmpia Turzii (între 2005 şi 2008). Titular al buturilor vâlcene în marea majoritate a meciurilor pe care CSM le-a disputat în ultimele două campionate, Perianu trebuie să-şi caute acum un alt angajament. În iarnă, Dorian Perianu s-a aflat în probe la Ceahlăul Piatra Neamţ însă nu a fost oprit în lot de Gigi Mulţescu, care era antrenorul moldovenilor la vremea respectivă.
Altfel, nici portarul Adrian Rusandu nu va mai rămâne în Zăvoi în sezonul 2010-2011. În aceste condiţii, antrenorul Dumitru Teleşpan trebuie să stabilească dacă va miza pe experienţa lui Robert Tufişi (33 ani) – care îndeplinea până acum funcţia de antrenor cu portarii – sau pe tinereţea goal-keeper-ilor Laurenţiu Brănescu (16 ani) şi Alexandru Neagoe (19 ani).

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button