Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga II

Componenţa seriilor şi programul turului Ligii a II-a se stabilesc pe 2 august

La începutul săptămânii viitoare, mai precis luni, 2 august, membrii Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal vor stabili componenţa seriilor şi programul turului Ligii a II-a. Spre deosebire de sezonul precedent, în ediţia 2010-2011 a Ligii a II-a vor participa câte 16 echipe în fiecare serie. Ca şi până acum, vor avea drept de promovare în Liga I primele două clasate, în timp ce ultimele trei formaţii vor retrograda în Liga a III-a. Pentru a nu fi penalizate în următorul sezon, echipele retrogradate trebuie să realizeze un barem de 20 de puncte.
Mai mult ca sigur, CSM Rm. Vâlcea va fi repartizată tot în Seria a II-a, alături de echipe din sudul şi vestul ţării, precum şi din Ardeal. Printre noile adversare pe care „municipalii” le-ar putea înfrunta se numără Unirea Alba Iulia (retrogradată din Liga I), ALRO Slatina, Voinţa Sibiu, ACU Arad, dar şi Pandurii II Tg. Jiu (toate promovate din Liga a III-a), ultima dintre acestea preluând locul echipei Internaţional Curtea de Argeş în Liga a II-a.

• Seria a II-a

Unirea Alba Iulia
(retrogradată din Liga I)
Dacia Mioveni
UTA Arad
FC Argeş
CS Otopeni
Gaz Metan CFR Craiova
FC Baia Mare
FC Bihor
Arieşul Turda
FC Silvania Şimleul Silvaniei
Minerul Lupeni
CSM Rm. Vâlcea
ALRO Slatina
(promovată din Liga a III-a)
Voinţa Sibiu
(promovată din Liga a III-a)
ACU Arad
(promovată din Liga a III-a)
Pandurii II Tg. Jiu
(promovată din Liga a III-a)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button