Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Petre Grigore sau Dorin Dobrişan, în locul actualului prefect

Schimbarea din fruntea IPJ Vâlcea ar putea fi urmată de o alta, cel puţin la fel de spectaculoasă. Următorul pe lista ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, este nimeni altul decât prefectul pedelist Petre Ungureanu. Se pare că sosirea Corpului de Control al MAI în Prefectură nu este întâmplătoare şi că inspectorii guvernamentali l-au verificat cu un scop pe prefectul „apolitic”. Inspecţia din cadrul Prefecturii Vâlcea se va finaliza în data de 21 mai, după care, în cel mult două săptămâni, urmează demiterea lui Petre Ungureanu şi numirea unui alt prefect. Cel puţin aşa se vorbeşte pe la Lojă. În plus, se pare că şi în interiorul PDL Vâlcea s-a discutat foarte serios acest subiect. Printre cei cu şanse foarte mari să ajungă prefect de Vâlcea se numără avocatul Petre Grigore, consilier judeţean în acest moment, dar şi Dorin Dobrişan, directorul Administraţiei Bazinală de Apă Olt.

Irina Rîpan

Articole Similare

One Comment

  1. Am mai citit asta si saptamana trecuta, parca… dar la ce bun schimbarea unul democrat cu alt democrat, cand guvernul asta pleaca pt totdeauna?

Lasă un răspuns

Back to top button