Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Parlamentar vâlcean, şantajat din cauza relaţiei cu o studentă

Povestea de dragoste dintre un parlamentar râmnicean şi o studentă cu alură de elevă de clasa a noua este, de câteva săptămâni, cel mai fierbinte subiect din politica vâlceană.

Este cunoscută în detaliu atât de liberali şi social-democraţi, cât mai ales de pedelişti, care, neoficial, se oferă chiar să dea detalii dintre cele mai picante în legătură cu povestea de amor dintre colegul lor şi tânără, fostă elevă a Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân. Câţiva dintre ei ne-au declarat, sub protecţia anonimatului, că parlamentarul o susţine financiar pe studentă, achitându-i lunar câte 500 de euro. În plus, acesta a plimbat-o de câteva ori prin marile capitale europene, cucerind-o definitiv. Problema este că, din cauza acestei relaţii, politicianul şi-a pus în pericol cariera şi relaţiile cu familia. Potrivit informaţiilor pe care le-am primit în ultimele zile, acesta ar fi fost chiar şantajat de adversarii interni, care l-au sfătuit să facă un pas înapoi şi să îşi ia gândul de la şefia organizaţiei.

Articole Similare

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button