Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Alte sporturi

Peste 200 de participanţi la Festivalul Loviştean

Instituţia condusă de Adrian Comănescu, DSJ Vâlcea, Primăria şi Şcoala din Malaia au organizat pe 30 aprilie Festivalul Loviştean. Competiţia s-a desfăşurat la fotbal, cros, sărituri în lungime de pe loc şi a adunat la start peste 200 de participanţi proveniţi din 10 localităţi.

„Vă pot spune că evenimentul a fost foarte bine organizat, toată lumea fiind mulţumită de condiţiile pe care primarul Sergiu Bogdan şi profesorul Adrian Bogdan le-au oferit”, ne-a declarat inspectorul Gheorghe Nadolu. La întrecerea de cros, pe primul loc s-au clasat Marian Ion, de la Şcoala Perişani, Roxana Răducă, Alexandra Onică şi Eduard Păpădie, de la Liceul Brezoi. Câştigători în proba de sărituri în lungime au fost Ana Maria Piţigoi din Grebleşti şi Bogdan Gândac din Brezoi. În ceea ce priveşte competiţia de fotbal, clasamentul final al echipelor a fost următorul: 1. Şcoala Brezoi, 2. Şc. Voineasa şi 3. Şc. Malaia. În continuare, DSJ Vâlcea va organiza pe data de 7 mai, Memorialul „Ion Alexandrescu”, la Copăceni şi pe 8 mai, Cupa Mioriţei, la Vaideeni. „La memorial vom invita tineri din 12 localităţi, care se vor întrece la cros, tenis de masă şi fotbal, iar la Cupa Mioriţei vor participa elevi de la aproximativ şase şcoli. Aceştia vor concura la handbal şi fotbal”, a adăugat Gheorghe Nadolu. În încheiere, inspectorul a precizat că DSJ va premia sportivii clasaţi pe primele trei locuri cu echipamente sportive complete. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button