Politica

Persu a început să măture din nou pe jos cu familia Tudor

Dumitru Persu, secretarul executiv al PSD Vâlcea, crede că Mircia Gutău a avut foarte mult de tras mai ales din cauza „tunului” dat Mariei Tudor cu fosta cantină a partidului.

Gutău era singurul care le ţinea piept în PD-L

„Atunci, Gutău a executat-o! Nimeni nu-i dădea Primăriei Râmnicului aproape 70 de miliarde pe clădirea aia. Pentru comunitate, aici, fostul primar al Râmnicului a făcut o afacere bună, bună pentru comunitate, care a câştigat o sumă frumoasă pe un restaurant lăsat în paragină. Asta, vă daţi seama, nu l-a iertat şi n-o să-l ierte niciodată”, a apreciat reprezentantul PSD. Persu a menţionat că un alt posibil motiv pentru care Maria Tudor nu l-ar fi avut la suflet pe Gutău este legat de alegerile pentru Camera Deputaţilor în colegiul Horezu. „Cu Gutău nu-i mergea. Ăla nu se lăsa călcat în picioare; o ţinea la uşă. Gutău a fost foarte inteligent. L-a băgat pe ăla în luptă, ştiind că aşa, pampleacă cum e, pierde. Ăla n-are discurs nici de doi bani. Degeaba scriu unii tot felul de bazaconii despre el şi îl numesc Sir. Aiurea! Plutonierul Moş Teacă n-o să ajungă niciodată Sir!”, a completat social-democratul.

Reprezentantul PSD a cerut investigarea concesionării izvoarelor de la Olăneşti

Ajuns la capitolul „Racheta”, Dumitru Persu a reluat şi subiectul izvoarelor de la Olăneşti, revenind cu o nouă solicitare, adresată public instituţiilor abilitate, pentru a verifica modul în care au fost şi sunt gestionate acestea. „Trebuie văzut ce prejudiciu i-a fost provocat Primăriei Băile Olăneşti, singura structură care ar fi fost normal să preia aceste izvoare şi să le administreze. Din păcate, şi voi, ziariştii, începeţi un subiect şi îl ţineţi în priză maxim 2-3 zile. Nu mai reveniţi peste o lună, sau peste cel mult un an, să spuneţi ce s-a întâmplat după ce aţi semnalat o problemă. Aşa aţi făcut şi cu despăgubirea aceea colosală pe care familia Tudor a primit-o pentru 500 de metri pătraţi de teren. Era un zăcământ de aur de i s-au dat cadou 12 sau 15 miliarde de lei, din bugetul Primăriei Râmnicului? Iar dacă problema asta o fi ajuns şi în instanţă, unde au fost reprezentanţii Primăriei şi cine a fost judecătorul care a putut da o astfel de soluţie? De ce voi, presa, nu titraţi mare: ce se ascunde în spatele contactelor familiei Tudor cu statul? De ce nu este desecretizat contractul pentru izvoarele de la Olăneşti, unde a pus zăbrele în calea turiştilor? De ce nu săpaţi adânc, să aflaţi ce se ascunde în spatele acestor afaceri? Vă ţâţâie fundul de frica lor, sau aveţi cine ştie ce alte interese!”, a mai spus secretarul executiv al PSD Vâlcea.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button