Politica

Nicu Gheorghe susţine că are documente grele despre primarul din Boişoara

Vicepreşedintele conservator Nicu Gheorghe susţine că deţine munţi de documente în legătură cu afacerile necurate de la Boişoara.
„Deocamdată, vă dau un exemplu, dar în perioada următoare vă asigur că veţi avea multe de scris despre Boişoara. De mai mulţi ani, această comună este înfrăţită cu o localitate din Elveţia. În baza relaţiilor dintre cele două comunităţi, Boişoara a primit în jur de 68 de burse, în valoare de zeci de mii de euro. Nimeni din comună n-a văzut însă bursele, vreun ban, ceva. De aceea, am luat legătura cu autorităţile din Elveţia şi sper că în cel mai scurt timp vom afla toate detaliile necesare pentru a le cere socoteală celor care se fac vinovaţi”, a semnalat reprezentantul PC în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta a menţionat că, potrivit informaţiilor pe care le-a obţinut până în momentul de faţă, banii elveţienilor, dar şi foarte multe bunuri, ar fi ajuns într-o fundaţie numită „Fortuna”. „Din câte am aflat, preşedinte al acestei asociaţii, fundaţii, este chiar primarul din Boişoara, Petre Popescu. Credeţi-mă, vorbesc cu multă lume din Boişoara şi nimeni nu ştie că elveţienii ne acordă aceste burse şi foarte multe bunuri. În curând, însă, vom afla totul! Am primit nişte documente, dar mai urmează să-mi vină şi restul. Vă veţi face cruce, vă asigur!”, a avertizat conservatorul.
El a sugerat că preferă să nu dezvăluie tot ceea ce ştie despre Popescu din cauză că presa locală nu-i inspiră prea multă încredere. Nicu Gheorghe a spus că, dacă va găsi un ziar, o televiziune dispuse să dea publicităţii informaţii inclusiv legate de tunurile cu păduri din zonă, va deveni „clientul” permanent al acestora.
Domnule Nicu, visul vi s-a împlinit, vă aşteptăm cu documentele, cu toate! Reale să fie, căci altfel, între noi fie vorba, vă puteţi lua gândul de la politică.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button