Politica

Pedeliştii nu-l doresc pe Cosmin Constantinescu viceprimar

În ultimele zile, frământările din interiorul PD-L Vâlcea s-au accentuat. Cei mai mulţi dintre democrat-liberali doresc să refacă imaginea partidului, scoţând în prima linie oameni cărora nu li se poate reproşa nimic.

Alţii sunt de altă părere, iar cele mai aprinse discuţii se poartă pe marginea promovării unuia dintre consilierii municipali în funcţia de viceprimar al Râmnicului. Conform zvonurilor, edilul şef Romeo Rădulescu i-ar fi promis al doilea post de viceprimar liderului organizaţiei de tineret, consilierul local Cosmin Constantinescu, însă, această variantă nu este agreată deloc în interiorul filialei. Greii PD-L consideră că, într-o poziţie atât de importantă, trebuie propus şi susţinut un democrat-liberal care să nu facă de râs partidul, un specialist în administraţie, un om responsabil şi neimplicat în afaceri gri. Dacă aceştia vor reuşi să-şi impună punctul de vedere, Cosmin Constantinescu va rămâne de această dată pe tuşă.

Articole Similare

4 Comments

  1. tot afacerist? tot dalmatian, cum ziceti voi?

    vai de kuru nostru!

    poate ca va fi vai si de al lor

    cand o mai veni dna, cred ii ia pe toti, de la craciunescu ala cu magaria cu parcul industrial,

    pana radulescu, sparlitorul sef

  2. bai lowrider ?! probabil ca esti chiar tu cosmin constantinescu care ai postat, pentru ca nu inteleg cum de ti-ar lua cineva apararea, fiindca esti nedorit si creezi o stare de voma cand apari. mars si plimba vaca cocalar de ok ce esti .

Lasă un răspuns

Back to top button