Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga III

Ovidiu Ciortan a semnat pe încă doi ani

Ciortan Ovidiu* conducerea echipei urmează să poarte tratative şi cu ceilalţi jucători

Deşi se vehiculase că ar urma să semneze pentru Damila Măciuca, până la urmă, Ovidiu Ciortan a ales să continue în Liga a III-a, la echipa din Lăpuşata. Pompierul şi-a prelungit contractul cu actuala grupare pe încă doi ani, conducerea echipei din Lăpuşata apreciind că acesta a avut contribuţii semnificative în sezonul care tocmai s-a încheiat şi că ar fi păcat să-l scape printre degete pe valorosul atacant.

Trei jucători, în zbor spre CSM

În ultima perioadă, CSM Rm. Vâlcea s-a arătat interesată de „repatrierea” jucătorilor împrumutaţi prin judeţ, pentru a-i coopta în Zăvoi în vederea sezonului 2010-2011. Clubul finanţat de Primăria Râmnicului are trei jucători împrumutaţi la Ghecon: portarul Neagoe, pe Chiripuş şi Bucei, toţi cu vârste sub 21 de ani. În contextul în care aceştia ar părăsi din vară corabia lui Mazilu, atunci conducerea echipei de Liga a III-a va trebui să găsească alţi juniori, pentru a îndeplini noile criterii de joc impuse de FRF pentru startul noului campionat. „Ne-ar fi deosebit de greu fără aceşti jucători, mai ales că aceştia au dovedit în dese rânduri că-şi merită rolul de titular la Ghecon”, ne-a precizat un apropiat de la Ghecon.

Vlădoi pleacă la facultate

Ciprian Vlădoi este unul dintre cei mai talentaţi jucători care se găsesc sub comanda lui Ursu şi Roşoagă, tânărul atacant marcând de şapte ori în sezonul care tocmai s-a încheiat, ocupând locul 2, după golgheterul Ovidiu Ciortan. Vlădoi va susţine, vara aceasta, examen pentru admitere la facultate, urmând, aşadar, să părăsească „ocna” din Berbeşti, în favoarea Politehnicii din Bucureşti.

„Terenul din Berbeşti, un adversar pentru adversarii Gheconului”

Apropiaţii de la Ghecon sunt de părere că starea deplorabilă a suprafeţei de joc din Berbeşti a reprezentat, mai degrabă, un atu pentru Roşoagă şi compania, decât un inconvenient, de vreme ce adversarii noştri au fost mai mereu jenaţi de gazon. „Cred că am câştigat multe meciuri datorită terenul prost de joc. Adversarii care veneau în Berbeşti erau obişnuiţi să paseze mult pe jos, la firul ierbii, dar gazonul nu le permitea acest lucru şi, de aceea, nu prea le ieşea nimic. Noi cunoşteam situaţia şi aveam un avantaj net în faţa adversarilor. Multe puncte le-am câştigat tocmai din acest motiv”, a mai punctat unul dintre oficialii de la Ghecon. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button