Volei

Turneul de baschet al juniorilor I a fost anulat

Datorită neprezentării a trei echipe,
Turneul de baschet al juniorilor I a fost anulat
 
La finele săptămânii trecute, mai precis în perioada 6-8 ianuarie, trebuia să se desfăşoare la Rm. Vâlcea singurul turneu de sală din cadrul Campionatului Naţional de baschet masculin, rezervat juniorilor I. Din păcate, trei dintre formaţiile a căror prezenţă era aşteptată nu au mai ajuns la această competiţie din cauza circulaţiei întrerupte de pe Valea Oltului. Este vorba de CSŞ Mediaş, CSŞ Tg. Mureş şi CSŞ Sibiu. Singura grupare care-a venit la Rm. Vâlcea a fost CSŞ Braşov, cu care băieţii de la CSŞ Rm. Vâlcea au şi jucat, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 70-55 pentru trupa lui Cristi Achim. Cei mai buni marcatori ai grupării vâlcene în această partidă au fost Dragoş Andrei (25 puncte), Alexandru Ghinea (11) şi Radu Andrei (9). Rezultatul favorabil le-a consolidat poziţia fruntaşă în ierarhie tinerilor baschetbalişti vâlceni.
„Pe noi, tocmai acest meci cu formaţia din Braşov ne interesa cel mai mult, pentru că întâlneam ocupanta locului 3 în clasament, care mai avea încă şanse a se implica în lupta pentru accederea mai departe. I-am învins şi cred eu că acum suntem, în proporţie de 99 la sută, deja calificaţi la turneul semifinal. Nu cred că se mai poate întâmpla ceva, că noi mai putem pierde cumva calificarea”, ne-a declarat antrenorul de la CSŞ RM. Vâlcea, Cristian Achim.
Referindu-se la forfait-ul celor trei echipe şi la perioada în care se va desfăşura totuşi această competiţie, tehnicianul vâlcean ne-a declarat: „Turneul se va rejuca, la o dată pe care FR Baschet o va stabili. Este posibil ca meciurile să se dispute chiar în această săptămână. Dacă nu, atunci turneul va avea loc peste trei săptămâni, pentru că peste două săptămâni noi nu-l vom putea organiza deoarece participăm la turneul de sală al Diviziei B de la Tg. Jiu”.
Bineînţeles că, atunci, la rejucarea turneului, întâlnirea CSŞ Rm. Vâlcea – CSŞ Braşov nu se va mai disputa.       (Nicolae CIUCESCU)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button