Volei

Se stabileşte programul Diviziilor A de fete şi băieţi

• marţi, 17 iulie, zi importantă în baschetul românesc

Luni, 16 iulie, a expirat termenul ales de FR Baschet pentru înscrierea echipelor masculine şi feminine în Divizia A. Odată încheiată această perioadă, se va trece la stabilirea programului pentru viitorul sezon. Tragerea la sorţi a calendarului competiţional va avea loc marţi, 17 iulie, la sediul federaţiei, începând cu ora 12.00. Aşa cum se cunoaşte, la acest nivel, judeţul Vâlcea va fi reprezentată de două formaţii. Una de băieţi (BC Rm. Vâlcea) şi alta de fete (CET Govora). Dacă în campionatul masculin nu mai există nici o îndoială, la startul sezonului urmând a se alinia 14 echipe, în competiţia fetelor, retragerea grupării din Târgovişte a bulversat puţin lucrurile.

Se aşteaptă acum ca o altă echipă să-i ia locul, în caz contrar urmând a fi redus numărul de participante la doar 10, prin excluderea din campionat a echipei Someşul Dej, de regulă ciuca bătăilor în ultimele sezoane, grupare care are de asemenea şi o stare materială extrem de precară.
Tot marţi, 17 iulie, se va purcede şi la stabilirea programului de desfăşurare al Cupei României, atât la fete, cât şi la băieţi. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button