Volei

Baschetbalistele junioare III de la CSŞ, calificate la turneul final

Săptămâna trecută, echipa de junioare III a Clubului Sportiv Şcolar Rm. Vâlcea, antrenată de profesoara Manuela Cornea, a fost prezentă la Cernavodă la întrecerile unuia dintre cele două turnee semifinale din cadrul Campionatului Naţional de baschet feminin rezervat acestei categorii de vârstă. Plecate de acasă cu obiectivul de a izbuti calificarea în faza finală, baschetbalistele noastre şi-au îndeplinit întocmai misiunea. Mai mult decât atât, după doar două meciuri îşi acontaseră deja biletele pentru ultimul act al competiţiei.

Tinerele jucătoare de la CSŞ au dispus în primele zile de echipele AS KSE Tg. Secuiesc şi Liceul „Mikes Kelemen” Sf. Gheorghe, principalele rivale în lupta pentru turneul final. În aceste condiţii, al treilea meci cu BC 97 Bucureşti nu a mai contat decât pentru palmares, ambele formaţii având câte două victorii la activ şi fiind deja calificate în faza următoare a competiţiei.
„Acesta era primul obiectiv pe care l-am avut de îndeplinit, şi anume accederea la turneul final. Odată ajunşi acolo, ne putem gândi la mai mult, dar ne va fi foarte greu. Clasarea pe podium ar însemna o performanţă fantastică pentru echipa noastră, dar cine nu-şi doreşte o medalie la acest nivel? Cred că va fi o bătălie extrem de dură”, ne-a spus profesoara Manuela Cornea după turneul de la Cernavodă.
Altfel, antrenoarea echipei vâlcene ne-a mai mărturisit că pentru a avea mai multe şanse de izbândă în lupta pentru o medalie, se încearcă aducerea turneului final în Râmnic. Acesta urmează a avea loc în perioada 24-27 mai.
Iată numele jucătoarelor care şi-au condus contribuţia la calificarea echipei CSŞ Rm. Vâlcea la turneul final: Cristina Badi, Georgiana Plăviţu, Alexandra Vâlcu, Beti Neagoe, Adelina Andronache, Loredana Brănescu, Alexandra Bitică, Adriana Costache, Ana Maria Ispas şi Denisa Georgescu.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button