Volei

Vacanta la CET Govora

Vacanţă la CET Govora

* Doru Moise are ultimul cuvânt în ceea ce priveşte lotul de jucătoare

La capătul unei perioade de linişte, datorată ieşirii timpurii din play-off-ul Diviziei A, lotul echipei de baschet feminin CET Govora se va reuni la începutul lunii viitoare, mai precis luni, 3 iulie. Se pare că, aşa cum a recunoscut preşedintele Dorin Vlad, va avea loc şi o remaniere la nivelul jucătoarelor, câteva dintre fetele care n-au dat randamentul scontat în sezonul precedent urmând a fi puse pe lista de transferuri. „Cuvântul decisiv în ceea ce priveşte jucătoarele pe care le vom reţine în lot îl va avea antrenorul Doru Moise, acesta urmând a-şi alege jucătoarele cu care va aborda campionatul viitor”, afirmă Dorin Vlad.

Retragere de gală pentru Magda Moise?

Una dintre cele mai bune jucătoare de baschet ale ţării noastre, Magda Moise, se va afla în această vară în atenţia conducerii clubului vâlcean. În cazul în care va decide să nu mai joace pentru CET Govora încă un sezon, baschetbalista în vârstă de 37 de ani, care în 2004 a decis să dea o mână de ajutor echipei, revenind pe teren după patru ani de pauză, va avea parte de o retragere de gală. „Vrem ca măcar în al 13-lea ceas să-i oferim această onoare Magdei Moise, o jucătoare care ne-a ajutat la greu atunci când am avut nevoie. În acest sens, avem de gând să organizăm în această vară un turneu amical, la care să invităm 2-3 echipe de valoare din Divizia A”, a mărturisit Dorin Vlad.

Două junioare vâlcene la loturile naţionale

Singurele baschetbaliste din echipa vâlceană care nu au deloc vacanţă în această vară sunt junioarele. Este vorba de Adina Pop (care se află acum la Târgovişte, acolo unde se pregăteşte sub comanda antrenorului Cătălin Tănase cu lotul naţional de junioare I, jucătoare cu vârsta de 17-18 ani) şi de Bianca Barbu (ce va pleca la Dej, pentru a răspunde convocării la lotul naţional de junioare II, jucătoare cu vârsta de 15-16 ani).

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button