Volei

Cu gândul la victorie

BC Rm. Vâlcea – CSM Oradea

Al doilea dintre cele meciuri pe care BC Rm. Vâlcea le are de susţinut în acest final de retur pe teren propriu va avea loc sâmbătă, 24 martie, în compania echipei CSM Oradea. De departe, acesta este şi cel mai accesibil, pentru că Mediaşul, în ultima rundă a sezonului regulat, nu ne va face în mod cert vreun „cadou”, indiferent dacă vor mai putea sau nu să intre în play-off. Este clar aşadar că jocul cu Oradea este ultimul pe care Vâlcea îl mai poate câştiga în acest sezon regulat.

„Ne-au mai rămas două gloanţe de tras, cu Oradea şi Mediaş”, a recunoscut Cristi Achim, care nu mai vede o răsturnare a situaţiei în favoarea Braşovului. Mai ales după ce CS Otopeni, echipă cu care Cuadripol va juca în ultima etapă a sezonului a bătut Dinamo şi va spulbera cu siguranţă şi gruparea de la poalele Tâmpei în meciul direct, pentru a-şi asigura un loc cât mai bun în play-off.

Frica de Bukuresti
Delegarea lui Laszlo Bukuresti creează deservicii echipei vâlcene, care-a acuzat prestaţia arbitrului din Sovata la ultimele trei meciuri din acest sezon, un lucru mai rar întâlnit. „Să sperăm cu Bukuresti nu va veni cu aceeaşi tentă ca-n meciul cu Mobitelco, pentru că Oradea nu are nimic de câştigat”, a mai spus Achim.

Mai întâi baschet, apoi handbal
Vâlcenii vor avea parte de încă o sâmbătă plină de sport de cea mai bună calitate. Sala „Traian” va găzdui la finele acestei săptămâni, în afara returului din Cupa Cupelor dintre Oltchim Rm. Vâlcea şi Podravka Koprivnica, şi meciul de baschet masculin din Divizia A dintre BC Rm. Vâlcea şi CSM Oradea. Dacă în precedentele două confruntări pe care le-au susţinut în cuplaj cu echipa de handbal feminin Oltchim, jucătorii lui Cristian Achim au intrat în scenă abia după terminarea recitalului făcut de trupa lui Tadici, de data aceasta este rândul baschetbaliştilor să încălzească publicul. Cum meciul de handbal feminin este fixat deja pentru ora 18.00, întâlnirea BC Rm. Vâlcea – CSM Oradea va începe probabil la 15.00 sau 15.30.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button