Volei

Zece echipe s-au întrecut în Campionatul Judetean al Liceelor

Baschet juvenil

 

Zece echipe s-au întrecut în Campionatul Judeţean al Liceelor

 

Pentru a asigura tinerelor talente ale baschetului vâlcean un bun prilej de a-şi verifica forţele şi potenţialul, DSJ şi AJSPT Vâlcea au pus la punct o competiţie juvenilă pe plan local, care-a purtat denumirea de Campionatul Judeţean al Liceelor. Întrecerea a adunat la start zece echipe, dintre care şase la băieţi şi patru la fete, şi a avut loc în zilele de 11 şi 12 mai, la sala de sport a Colegiului Naţional „Alexandru Lahovari”. Pentru a le impulsiona eforturile elevilor, organizatorii au acordat premii substanţiale în bani, care s-au ridicat în total la suma de zece milioane de lei, cele două echipe câştigătoare fiind recompensate fiecare cu câte două milioane.

La fete, primul loc a fost adjudecat de echipa Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” (antrenată de profesoara Maria Mihai), poziţia secundă fiind ocupată de echipa Colegiului Naţional „Alexandru Lahovari” (pregătită de profesorul Marian Vlădulescu). În fine, elevele Colegiului Tehnic Forestier (antrenată de profesoara Elena Ignat) s-au clasat pe locul 3, iar cele ale Liceului „Matei Basarab” (pregătită de profesorul Horia Predescu) pe locul 4.

La băieţi, situaţia primelor două locuri s-a inversat, elevii de la Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari” întrecându-i pe cei de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”. Pe poziţiile următoare ale clasamentului final s-au clasat Colegiul Tehnic Forestier, Grupul Şcolar Energetic (echipă antrenată de profesoara Domnica Crăciunică), Liceul „Henry Coandă (formaţie pregătită de profesorul Mircea Popescu) şi Liceul „Matei Basarab”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button