Volei

Meciul Stelelor din baschetul feminin s-a încheiat la egalitate

Cele mai valoroase baschetbaliste din campionatul intern şi-au dat întâlnire luni, 6 aprilie, la Alexandria, acolo unde s-a disputat ediţia din acest an a Meciului Stelelor din Divizia A. Printre jucătoarele selecţionate de suporteri, mass-media, precum şi de specialiştii din cadrul federaţiei s-au numărat şi două jucătoare de la CET Govora: Florina Diaconu – care a evoluat în echipa României şi sârboaica Milena Krstajic – care a jucat pentru echipa Lumii.

Show-ul, pe placul spectatorilor din tribune

Considerat cel mai important eveniment baschetbalistic al anului 2009, Meciul Stelelor a adunat în tribunele sălii din Alexandria peste 1500 de spectatori, care au gustat cu plăcere din spectacolul oferit pe teren.

Iubitorii sportului cu mingea la coş din întreaga ţară au putut urmări cum s-au desfăşurat lucrurile prin intermediul postului de televiziune Telesport, care a transmis meciul în direct. Aşa cum era de aşteptat, minutele de baschet jucat cu încrâncenare au alternat cu cele de show, la care şi-au adus aportul jucătoarele (care au excelat în special la aruncările de 3 puncte), antrenorii, dar şi arbitrii, unul dintre cavalerii fluierului numărându-se, de altfel, şi printre marcatori. La fel ca şi anul trecut, partida s-a încheiat la egalitate (103-103), rezultatul final fiind stabilit în ultimele secunde, componentele celor două echipe hotărând însă că nu vor mai juca şi prelungiri.

Milena Krstajic, aleasă „Miss Baschet 2009”

La final, organizatorii întâlnirii au oferit şi câteva premii individuale, unul dintre acestea fiind câştigat de sârboaica Milena Krstajic, nimeni alta decât jucătoarea echipei CET Govora, care a fost aleasă cea mai frumoasă baschetbalistă din campionatul intern şi a primit titlul de „Miss Baschet 2009”. Titlul de MVP, acordat celei mai complete jucătoare a meciului, a fost adjudecat de americanca Cherrise Graham (de la CSM Satu Mare), în timp ce experimentata Monica Broşovszki-Boriga a fost cea mai bună în „concursul de aruncări de 3 puncte”, izbutind să fructifice 11 din totalul celor 15 aruncări de care a beneficiat. (Nicolae CIUCESCU)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button