Volei

CET Govora, în premieră în Final Four

• elevele soţilor Mihai şi Antoaneta Toma vor fi prezente la finele săptămânii (4-5 aprilie), la Târgovişte, la turneul final al Cupei României

La finele acestei săptămâni, mai precis în zilele de 4 şi 5 aprilie, se va desfăşura la Târgovişte, turneul final al Cupei României la baschet feminin. Întrecerea va aduna la start patru echipe, printre care se va număra – în premieră – şi formaţia vâlceană CET Govora. Celelalte trei participante sunt MCM Târgovişte (organizatoarea turneului), BCT Alexandria şi Sportul Studenţesc. Ultima dintre acestea reprezintă de fapt Lotul Naţional U18 al ţării noastre şi a luat locul grupării „U” Trustul CRE Cluj-Napoca, retrasă din această competiţie din motive de efectiv.

Jucătoarele antrenate de soţii Mihai şi Antoaneta Toma vor avea parte de un adversar de calibru în semifinale, adversară urmând a fi chiar MCM Târgovişte, nimeni alta decât lidera la zi a campionatului intern, echipă care a câştigat toate cele 26 de meciuri din cadrul sezonului regulat al Diviziei A de baschet feminin.

Echipa vâlceană vizează locul 3

În condiţiile în care echipa vâlceană va avea o misiune aproape imposibilă în formaţiei dâmboviţene (care a reuşit să câştige, de altfel, cât se poate de lejer ambele confruntări din turul şi returul campionatului cu CET Govora: 93-41 la Târgovişte, 77-64 în Sala Traian), este clar că obiectivul cu care trupa pregătită de Mihai Toma va pleca la drum rămâne ocuparea locului 3. Acolo unde, mai mult ca sigur, Florina Diaconu şi compania vor înfrunta Sportul Studenţesc, formaţie în faţa căreia vâlcencele au fost net superioare în meciurile din Divizia A (115-54 în Sala Traian, 64-45 în Capitală).
Iubitorii baschetului din Rm. Vâlcea care vor să le vadă la lucru pe fetele de la CET Govora pot urmări meciurile din Final Four-ul Cupei României în direct pe canalul TV Telesport, specializat în transmisiuni din sportul cu mingea la coş, precum şi pe site-ul www.telesport.ro.

Baschet feminin / Cupa României
Final Four (Târgovişte – Sala Sporturilor)
Programul meciurilor:

* Semifinale – sâmbătă, 4 aprilie:
– ora 17.00: BCT Alexandria – Sportul Studenţesc
– ora 19.00: MCM Târgovişte – CET Govora
* Finale – duminică, 5 aprilie:
– ora 17.00 – meciul pentru locurile 3-4
– ora 19.00 – meciul pentru locurile 1-2
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button