Volei

Doua vâlcence propuse pentru „Meciul Stelelor”

Două vâlcence propuse pentru „Meciul Stelelor”

 

  Odată ce au stabilit data precisă când se va juca „Meciul Stelelor” din Divizia A de baschet feminin, oficialii federaţiei de la Bucureşti au pus la dispoziţia celor interesaţi, pe propriul site, o listă cu numele posibilelor jucătoare care pot fi folosite în acea partidă. În acest fel, suporterii îşi pot exprima preferinţele prin vot deschis asupra jucătoarelor ce vor intra pe teren în ziua de 19 aprilie. Aşa cum se cunoaşte, „Meciul Stelelor” la fete, în varianta FR Baschet, prevede o întâlnire între „echipa româncelor” şi cea a „jucătoarelor din străinătate”, care evoluează în prima ligă a ţării.

Deşi nu a avut o evoluţie deosebită în acest sezon, echipa vâlceană CET Govora poate avea totuşi reprezentante la acest meci, prin prisma faptului că în calcul se ia valoarea personală a jucătoarelor, pe fiecare post în parte. Astfel, pretendentele vâlcene cu cele mai mari şanse de a fi incluse în lotul „echipei româncelor” pentru „Meciul Stelelor”, ce se va juca în Sala „Rapid” din Capitală, nominalizate pe site-ul FR Baschet sunt Silvia Ondreikovics (pentru posturile de fundaş defensiv şi ofensiv) şi Ana Maria Mezaroş (pentru postul de pivot). Aşadar, nu mai staţi pe gânduri şi acordaţi-le cât mai multe voturi favoritelor. (N.C.)

 

ICIM Arad are antrenor nou

 

Aşa cum se cunoaşte, BC ICIM Arad a abordat cu mari speranţe acest campionat al Diviziei A de baschet feminin. Oficialii echipei bănăţene le-au readus acasă la începutul sezonului pe Anemarie Pârâu (Sportul Studenţesc) şi Bianca Drăguş (Biandra Târgovişte) exclusiv cu scopul de a reuşi să cucerească titlul naţional. După înfrângerea nescontată de la Cluj-Napoca s-a văzut clar că e nevoie de o schimbare, iar pe banca tehnică a fost instalat un nou antrenor: Adrian Budurean. Asta în timp ce Dan Moraru a fost „avansat” director tehnic. Vom vedea cum decurg acum lucrurile la ICIM chiar sâmbătă, 18 martie, când CET Govora întâlneşte trupa arădeană în Sala „Traian”. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button