Diverse

Narcis Enăchescu: „Ar fi bine să jucăm finala la Drăgăşani!”

* Damila Măciuca a rezistat pe terenul echipei Posada Perişani şi a acces în ultimul act al Cupei României – faza judeţeană

La finalul partidei dintre Posada Perişani şi Damila Măciuca, încheiată la egalitate (1-1), felicitările pentru calificarea în finală a echipei din sudul judeţului le-au meritat nu doar jucătorii, ci şi antrenorul Narcis Enăchescu. S-a văzut în joc că echipa sa a fost mai bine aşezată în teren, a pasat mai bine şi a jucat pragmatic, la rezultat.

Damila Măciuca s-a calificat în finală şi va juca împotriva echipei Oltul 2009 Ioneşti. AJF Vâlcea, în dispreţ şi dezinteres faţă de promovarea fotbalului vâlcean, a programat meciul pe stadionul Hidroelectra, probabil pentru ca finalistele să nu fie însoţite de suporteri, iar Pintilie şi apropiaţii săi să poată face poze liniştiţi cu finalistele, apoi să treacă la şpriţuri şi potoale. În mod normal, finala ar trebui să se dispute la Drăgăşani, pe un teren foarte bun, nu cu mult inferior celui de la Hidroelectra, însă la jumătatea distanţei dintre Ioneşti şi Măciuca. Astfel, printr-o promovare cu cap – dacă are cineva de la AJF – a meciului din finala Cupei, la Drăgăşani ar putea asista mult mai mulţi suporteri decât ar fi la Rm. Vâlcea, fapt dorit şi de Narcis Enăchescu, aşa cum a declarat acesta imediat după partida de la Perişani.
„Mi-aş dori acest lucru pentru suporteri, dar la fel de bine putem juca şi la Hidroelectra. Decizia aparţine AJF-ului şi noi nu facem altceva decât să o respectăm!” – a spus Narcis Enăchescu.

Florin MĂNOIU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button