Liga V

Formaţia lui Costel Briceag, cu un pas în Liga a IV-a

* cu patru etape înainte de final, lidera Seriei a II-a deţine un avans confortabil faţă de ocupanta locului secund, Dinamo Şuşani

Rapidiştii din Voiceşti au dat dovadă în ultimele etape de o mai mare determinare. Au câştigat dueluri importante, printre echipele care le-au căzut victimă numărându-se şi AS Creţeni, o formaţie care s-a aflat pentru o bună perioadă în luptă directă cu Viitorul Valea Mare pentru ocuparea primului loc în Seria a II-a.

Formaţia lui Florin Vătafu a renăscut din propria-i cenuşă şi a ajuns până pe locul 4 în clasament, cu şanse reale de a ocupa o poziţie pe podium. Rapidiştii au vrut să-şi demonstreze valoarea şi în meciul cu liderul seriei, Viitorul Valea Mare, ce a avut loc duminică, 16 mai.
Pentru a înlătura orice fel de emoţie pe final de sezon, formaţia primarului Costel Briceag avea nevoie de o victorie, pe care a şi obţinut-o până la urmă, in-extremis, înaintea ultimului fluier al arbitrului fiind înscris singurul gol al întâlnirii: 1-0. Succesul obţinut de Viitorul a fost, însă, contestat de echipa oaspete. „Am fost acuzaţi că am forţat în acest meci pentru a-i ajuta pe cei de la Dinamo Şuşani. Le-am spus gazdelor că am făcut acest lucru pentru noi, nu pentru alţii. Viitorul n-ar fi meritat să câştige acest meci. Am fost peste ei, au recunoscut acest lucru. Problema noastră a fost din nou arbitrajul. S-a arbitrat normal în prima repriză, dar s-a schimbat situaţia în partea secundă. Au beneficiat de lovituri libere peste lovituri, din apropierea careului nostru şi de un penalti, ratat în minutul 93, meciul fiind prelungit până când Viitorul a marcat singurul gol al meciului. Sunt scârbit de tot ceea ce se întâmplă”, a spus primarul Florin Vătafu după meciul cu Viitorul.

Fraţii Nicolae, suspectaţi pentru dublă legitimare

Deşi echipa sa a pierdut întâlnirea cu Viitorul, primarul Florin Vătafu n-a renunţat să spere într-un succes. Aşteaptă decizia AJF după contestaţia făcută la terenul de joc. Social-democratul încearcă să-i pună „beţe-n roate” colegului său din Valea Mare şi să câştige la „masa verde” duelul cu liderul seriei. Rapidiştii susţin că fraţii Ion şi Marian Nicolae ar avea dublă legitimare, ei evoluând atât pentru Viitorul, cât şi pentru echipa din Iancu Jianu. (L.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button