Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga V

AS Marlaur vizează primul loc în sezonul viitor

* Marcel Popii a anunţat obiectivul echipei pe care o sponsorizează în campionatul 2010-2011

Deşi a avut ca obiectiv clasarea pe podium în Seria I a Ligii a V-a, AS Marlaur a terminat sezonul 2009-2010 pe locul 4. Chiar şi aşa, omul de afaceri Marcel Popii, sponsorul echipei vâlcene, s-a declarat mulţumit de realizările fotbaliştilor de-a lungul campionatului. „În general, am fost mulţumit. Îmi doream însă să terminăm măcar în primele trei locuri, acesta fiind şi obiectivul cu care echipa a plecat la drum, dar până la urmă nu s-a mai putut. Mi-au plăcut totuşi evoluţiile din ultimele etape ale sezonului”, ne-a precizat Popii.
Chiar dacă mulţi s-au grăbit să anunţe că AS Marlaur s-ar putea desfiinţa în această vară, Marcel Popii spune că această echipă va continua să activeze în Liga a V-a şi în sezonul viitor. Mai mult decât atât, patronul firmei de construcţii Marlaur Comp are de gând să pluseze şi la capitolul imagine şi să fixeze drept obiectiv inclusiv promovarea în Liga a IV-a.

„Şi noi am stabilit campioana în Seria I!”

Chiar dacă nu s-a numărat printre protagonistele Seriei I, AS Marlaur a decis într-un fel campioana, după ce a învins-o, spre finalul returului, pe AS Căzăneşti (2-0). Popii afirmă că în finalul sezonului şi-a apărat corect şansele, în special în duelurile cu contracandidatele la promovare, Unirea Păuşeşti-Măglaşi şi AS Căzăneşti. Pe ultima dintre acestea a şi reuşit s-o răpună şi să netezească astfel drumul spre Liga a IV-a al trupei primarului Alexandru Dediu. „Mă bucur că şi AS Marlaur s-a numărat printre echipele care au stabilit campioana în Seria I. Atunci când a avut loc acel meci cu AS Căzăneşti, n-am băgat în seamă nicuna dintre «ofertele tentante» pe care le-am primit! Am jucat cinstit, iar acea victorie i-a ajutat pe cei din Păuşeşti-Măglaşi să termine la final pe primul loc”, mărturiseşte Popii.

Prima ediţie a „Cupei Marlaur” are loc în iulie

* echipa lui Marcel Popii va efectua o săptămână de pregătire la Olăneşti sau la Govora

Marcel Popii vrea ca în această vară fotbaliştii de la AS Marlaur să se pregătească în cele mai bune condiţii, pentru a aborda viitorul sezon în forţă. Un turneu amical „cu premii babane”, un banchet, precum şi un cantonament – sunt cele trei proiecte pe care omul de afaceri vâlcean vrea să le pună în aplicare în următoarea perioadă. „Am de gând să organizez în luna iulie o competiţie amicală, la care să participe 4 sau 6 echipe. Va fi un turneu care probabil va purta numele de «Cupa Marlaur», cât se poate de interesant, deoarece la finele lui vor fi acordate şi trofee, precum şi premii. Voi merge pe ideea ca primele trei clasate să primească câte o răsplată în bani, 500 euro – locul 1, 300 euro – locul 2 şi 200 de euro – locul 3. La cât de tentate sunt premiile am aflat că la turneul pe care îl voi organiza vor să-şi anunţe prezenţa nu doar echipe din Vâlcea, ci şi din judeţele limitrofe, Dolj, Argeş sau Olt. În prima fază însă, cred că vor veni numai echipe din Vâlcea, dar de la a doua ediţie s-ar putea să extindem aria de participare”, a afirmat patronul firmei de construcţii Marlaur Comp, care a mai menţionat că încă nu s-a stabilit perioada când va avea loc acest turneu şi nici terenul unde se vor desfăşura meciurile.
Altfel, Popii spune că în această vară le va organiza fotbaliştilor de la AS Marlaur şi un banchet, care însă va avea loc la începutul lunii august, după turneul respectiv. În plus, sponsorul echipei de Liga a V-a îi va duce pe fotbalişti şi într-un cantonament, stagiul de pregătire centralizată, care se va întinde pe durata unei săptămâni, urmând a avea loc într-una dintre staţiunile vâlcene, la Olăneşti sau la Govora.

Popii, despre asocierea cu Mustăţea la Dinamo 2007

• „Decât să devin duşman cu prietenul meu, mi-am zis că e mai bine să rămân prieten cu prietenul meu!”

Dacă AS Marlaur va ajunge în Liga a IV-a la finele sezonului următor, Marcel Popii spune că va fi dispus să pună la punct inclusiv o asociere avantajoasă cu alţi oameni de afaceri care bagă bani în fotbalul judeţean pentru ca echipa pe care o sponsorizează să aibă rezultate deosebite la cel mai înalt nivel. Patronul firmei de construcţii Marlaur Comp a încercat o asemenea metodă de colaborare şi în actualul sezon, cu Laurenţiu Mustăţea, la Dinamo 2007, dar din diferite motive lucrurile nu au prea urmat făgaşul normal.
„După experienţa de la Dinamo 2007 mi-am zis că n-ar mai trebui să mă mai asociez cu nimeni, dar ştiţi zicala aceea, niciodată să nu spui niciodată! Din păcate, înţelegerea pe care am făcut-o la vremea respectivă cu amicul meu, Laurenţiu Mustăţea, nu a prea a mers şi mi-a părut rău! Mi-am zis însă că, decât să devin duşman cu prietenul meu, mai bine rămân prieten cu prietenul meu! De felul meu, sunt un om care niciodată nu se ceartă cu prietenii, mai ales dacă e vorba de fotbal! Cu Laurenţiu am avut într-adevăr nişte discuţii în contradictoriu, dar la un moment dat amândoi am pus piciorul în prag şi «ne-am îngropat securile»! Ne-am spus: «Ne certăm ca doi proşti şi pentru ce?!». Avea şi el dreptate, aveam şi eu dreptate! Amândoi am băgat însă câte o cârcă de bani în fotbalul judeţean… Şi e vorba de bani din propriul buzunar! Nu ca alţii, care sunt stăpâni pe fonduri din bugetul unor primării sau ale unor societăţi de stat şi se laudă cât de mari conducători sunt!”, a subliniat Popii.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button