Acasă Liga IV AS Mihăeşti, o echipă care arată bine chiar şi în vremuri de...

AS Mihăeşti, o echipă care arată bine chiar şi în vremuri de pandemie

681
0

În lipsa competiţiilor oficiale, majoritatea echipelor de fotbal din judeţ au încercat să menţină vie tradiţia, să continue să se pregătească, pentru ca atunci când autorităţile vor ridica restricţiile, să nu fie luate prin surprindere. Este şi cazul formaţiei AS Mihăeşti.


Periodic, cu respectarea condiţiilor impuse de autorităţi, jucătorii au făcut antrenamente. Pentru conducerea asociaţiei sportive, perioada aceasta de pauză competiţională a reprezentat un bun prilej de a moderniza stadionul. Baza sportivă din Mihăeşti este ”ţiplă”. Gazonul… excelent! Deşi a fost mult timp secetă, oficialii de la AS Mihăeşti au avut grijă ca suprafaţa de joc să nu fie afectată de arşiţă. Cristi Rădulescu, directorul sportiv de la AS Mihăeşti, spune că cel mai mare merit pentru ceea ce s-a realizat la stadion şi bunul mers al lucrurilor la echipă îl are primarul Constantin Bărzăgeanu.

”Iată că au trecut alegerile locale şi la cârma comunei Mihăeşti rămâne tot bravul şi respectatul primar Constantin Bărzăgeanu. A fost o campanie frumoasă, fără prea multe jigniri şi răutăţi. Constantin Bărzăgeanu a fost de neclintit datorită faptului că este un om corect, gospodar, de mare ajutor pentru toţi locuitorii comunei Mihăeşti, iar când promite ceva, se ţine de cuvânt. Asta a făcut şi la echipa de fotbal AS Mihăeşti. A promis că ne va sprijini ori de câte ori va fi nevoie şi aşa a şi făcut. Datorită dumnealui şi a altor colaboratori cu suflet mare, stadionul din Mihăeşti arată impecabil. Atât gazonul, cât şi toate construcţiile de la baza sportivă sunt demne de invidiat. Respectele mele tuturor celor implicaţi în acest fenomen al fotbalului şi să dea Dumnezeu să ne revedem cât mai curând în competiţii, să aibă ocazia şi adversarii noştri să aprecieze lucrurile bune care s-au realizat la Mihăeşti”, a transmis Cristi Rădulescu.