Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Alte sporturi

Larisa Ghişoiu şi Mădălina Avram concurează la Campionatul Cluburilor Sportive Şcolare

Potrivit declaraţiilor antrenoarei Mihaela Truşcă, pe data de 31 august, conducerea Federaţiei Române de Tenis de Masă a programat o şedinţă în cadrul căreia vor fi stabilite seriile pentru următorul Campionat Naţional rezervat Diviziei A.

Mihaela Truşcă îşi doreşte ca elevele sale să intre în prima grupă valorică

Directoarea Clubului Sportiv Şcolar Rm. Vâlcea a subliniat că obiectivul său în viitorul sezon competiţional este ca echipa pe care o pregăteşte să se claseze în prima grupă valorică. Acest lucru presupune ca elevele Mihaelei Truşcă să repete performanţa din campionatul trecut, la finalul căruia ocupau locul 4.

Prima etapă a Diviziei A, pe 26 septembrie

Cu privire la campionatul Diviziei A, directoarea clubului vâlcean a afirmat că prima etapă va avea loc pe data de 26 septembrie. Apoi, Mihaela Truşcă a precizat că formaţiile nou promovate în acest sunt LPS-CSŞ Bistriţa 2 şi Dunărea Giurgiu. În acelaşi timp, au fost retrogradate grupările LPS Râmnicu Sărat şi CSM Galaţi.

Vâlcencele vor să fie în formă maximă la următoarea competiţie

În prezent, tenismenele vâlcene îşi continuă antrenamentul pentru a avea o formă fizică optimă la competiţia care se va desfăşura în perioada 10-12 septembrie. Este vorba despre Campionatul Naţional al Cluburilor Sportive Şcolare organizat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. De menţionat este că la acest concurs vor participa şi unele dintre cele mai talentate tenismene pregătite de Mihaela Truşcă, respectiv Larisa Ghişoiu şi Mădălina Avram.
„Mă bucur că datorită noului regulament de joc, cele două sportive vor putea să evolueze pentru echipa noastră în competiţia CSŞ-urilor din acest an, chiar dacă şi-au terminat perioada de juniorat”, ne-a declarat antrenoarea.

Ovidiu Dulăcioiu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button