Acasă Alte sporturi Pentru rezultatul obţinut la Naţionale,

Pentru rezultatul obţinut la Naţionale,

89
0

Pugilistul Cosmin Ilinescu a fost răsplătit cu două cantonamente

La începutul lunii iunie, Cosmin Ilinescu a participat la Campionatul Naţional de box destinat tineretului. Datorită evoluţiei sale de excepţie, pugilistul a câştigat medalia de aur şi a devenit campion naţional la categoria de +  91 kilograme. Dorind să îl răsplătească pentru rezultatul obţinut, conducerea Clubului Sportiv Thunder a organizat pentru el în această perioadă două cantonamente.
„În urma performanţelor pe care elevul meu le-a realizat la Campionatul Naţional, am considerat că merită să facem nişte eforturi pentru el. Astfel, în perioada 10 – 17 iulie, am desfăşurat un stagiu de pregătire pe litoralul Mării Negre, în staţiunea Eforie Nord. Apoi, în intervalul 9 – 14 august, Cosmin Ilinescu a mers în cantonament la munte”, ne-a declarat Constantin Truşcă. Boxerul vâlcean şi antrenorul său au petrecut şase zile la Vila Ursul din Ciunget (comuna Malaia).
În continuare, pugilistul se pregăteşte pentru Campionatul Naţional de seniori, care va avea loc pe data de 20 septembrie, la Bacău. „Nu am stabilit niciun obiectiv pentru această competiţie, dar oricum nu avem de gând să mergem acolo ca să pierdem. Chiar dacă este primul turneu de seniori la care participă, Cosmin a dovedit că este un tânăr talentat şi cred ca va face o treabă bună”, a adăugat Constantin Truşcă. (O.D.)