Alte sporturi

Larisa Ghişoiu şi Mădălina Avram au făcut senzaţie la Bistriţa

* cele două tenismene vâlcene s-au clasat pe locurile 6 şi 7 în proba individuală a Campionatului Naţional al Cluburilor Sportive Şcolare 

Recent, a avut loc la Bistriţa ediţia din acest an a Campionatul Naţional al Cluburilor Sportive Şcolare la tenis de masă, o competiţie la care au participat şi două tinere jucătoare antrenate de Mihaela Truşcă. „Competiţia avea loc de obicei în luna mai, dar a fost amânată şi am crezut chiar că nu se va mai disputa în acest an. Iată însă că până la urmă a avut loc, dar numai la individual, spre deosebire de anii precedenţi, când se jucau şi probele pe echipe şi dublu-mixt. În total, au participat în jur de 60 de sportive aparţinând tuturor cluburilor sportive şcolare din întreaga ţară”, ne-a declarat directoarea de la CSŞ Rm. Vâlcea.

Concurând în întrecerea rezervată junioarelor I, tinerele tenismene Larisa Ghişoiu şi Mădălina Avram au reuşit să se claseze pe locurile 6 şi 7 în clasamentul final. „Sunt rezultate mulţumitoare, mai ales dacă ţinem cont de numărul participantelor, dar şi dacă avem în vedere faptul că primele poziţii în ierarhie au fost ocupate de sportive de la Bistriţa, Slatina şi Constanţa, centre despre care se ştie că reprezintă vârful tenisului de masă feminin din ţara noastră”, a mai precizat Mihaela Truşcă. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button