Diverse

La turneul organizat sub egida ONSŞ,

Echipa de fotbal a Colegiului Economic a devenit campioană judeţeană

Recent, a avut loc în oraşul Bălceşti etapa judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSŞ) la fotbal. La acest turneu, rezervat elevilor de liceu, au participat şase echipe: din Berbeşti (pregătită de profesorul Constantin Bărbuţ), din Brezoi (profesor Ion Dobrin), de la „Economic” (profesori Mihai Bălănescu, Gheorghe Manolescu şi Alin Matei), „General Magheru” (prof. Nicolae David), de la „Gib Mihăescu” din Drăgăşani (prof. Costel Batâr) precum şi din Bălceşti (prof. Cristian Vâlceanu şi Adrian Golumbeanu).
În urma desfăşurării jocurilor, echipa Colegiului „Economic” din Rm. Vâlcea a fost desemnată câştigătoare, aceasta urmând să reprezinte judeţul nostru la etapa zonală din cadrul ONSŞ. Rezultatele înregistrate la Bălceşti sunt următoarele: Berbeşti – Brezoi 0-2, Brezoi – Economic 2-3, Gib Mihăescu – Bălceşti 4-1, Magheru – Drăgăşani 2-3, în timp ce finala a fost câştigată cu scorul de 4-2 de cei de la „Economic”, în faţa formaţiei din Drăgăşani.
Campioana judeţului a fost alcătuită din următorii elevi: Victor Tănasie, Cătălin Borţa, Mădălin Rădulescu, Cristian Oanţă, Bogdan Marinaş, Ciprian Năstase, Andrei Nuţu, Emanuel Tiţa, Bogdan Vasile şi Florin Alexandrescu.
Au fost acordate şi premii individuale: pentru cel mai tehnic jucător – Cristian Oanţă (Economic), cel mai bun portar – Mădălin Vlad (Magheru), golgheterul competiţiei – Gabriel Argeşeanu (Drăgăşani), iar premiul pentru fairplay a fost adjudecat de Alexandru Cârciumărescu (Bălceşti).
„Această competiţie s-a derulat integral în spirit de fairplay. Niciun jucător nu a încasat vreun cartonaş roşu. Ediţia de anul acesta a fost cea mai spectaculoasă, crescând la nivel valoric comparativ cu anii precedenţi. Aş dori să le mulţumesc organizatorilor, pentru sprijinul acordat, asistenţilor medicali, precum şi AJF Vâlcea, în special domnului Grigore Tomoiagă, pentru delegarea arbitrilor Alin Vlaşcu şi Mihai Andrei la acest turneu”, ne-a declarat profesorul Nicolae Bugheanu, responsabil cu organizarea competiţiei. (L.C.)

Articole Similare

2 Comments

Lasă un răspuns

Back to top button