Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

Ierarhia finală a campionatului de fotbal decisă (din nou) la masa verde?

Aşa după cum se prefigura, scandalul cu vizele lui Dacian Varga şi Tibi Bălan declanşat de meciul Rapid – Poli Timişoara ia amploare după ce Comisia de Disciplină a LPF a decis ca meciul să fie pierdut cu 0-3 de către Rapid.

În acest scandal LPF este parte importantă întrucât a pus vizele de joc pe carnetele celor doi într-o primă fază, revenind apoi cu un fax înregistrat sau neînregistrat de către Rapid prin care anula vizele în ziua jocului, 5 martie. Rapidul şi-a găsit un aliat surpriză în persoana lui Gigi Becali. Acesta nu doreşte ca Poli Timişoara să fie avantajată în lupta pentru titlu cu aceste trei puncte nemeritate şi îl ameninţă pe Dumitru Dragomir cu convocarea unei Adunări Generale extraordinare a LPF, care are ca scop final debarcarea acestuia din fruntea organismului ce patronează Campionatul Ligii I de fotbal.
Gigi Becali îi arată pisica şi lui Marian Iancu susţinând că acesta a întârziat plata restanţelor financiare către fostul antrenor Gabi Balint şi conform regulamentelor trebuia să piardă câteva meciuri cu 3-0. Iancu nu rămâne dator şi ameninţă cu redeschiderea cazului „valiza” de acum  doi ani, care pe zonă sportivă a rămas în coadă de peşte, judecându-se doar în instanţele civile.
În tot acest scandal Dinamo şi FC Vaslui îşi bagă şi ele coada, având interese mari financiare vis-a-vis de ierarhia finală a campionatului. Însă, după etapa de sâmbătă – duminică în care Dinamo, Vaslui şi Timişoara au pierdut puncte importante, iar CFR Cluj s-a distanţat se pare decisiv, urmând a se duela doar cu Steaua până la finalul campionatului, cele trei echipe menţionate mai sus sunt aproape resemnate în privinţa cuceririi titlului de campioană şi a  accederii la cele peste 10 milioane de euro ale Ligii Campionilor.
Este interesant de văzut dacă ameninţările cu dezvăluiri incendiare ale lui Dragomir, Becali şi Iancu vor fi puse în practică, sau în baza celui mai pur stil românesc, batista va fi pusă iarăşi pe ţambal.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button