Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Social

La N. Bălcescu, persoanele cu handicap nu şi-au mai încasat banii de jumătate de an

De şase luni, persoanele cu handicap şi asistenţii sociali din comuna Nicolae Bălcescu nu şi-a mai încasat drepturile salariale. Pentru a veni în ajutorul celor câtorva zeci de persoane, primarul Constantin Oprea le-a achitat acestora banii pe trei luni. Administraţia locală a depus mai multe adrese către Direcţia Publică de Finanţe, precum şi către Consiliul Judeţean, pentru a le comunica situaţia cu care se confruntă.

„Practic, nu ne mai permitem să alocăm aceste ajutoare din bugetul local, pentru că suntem aproape de a intra în colaps. Nu am reuşit nici măcar până acum să achităm lemnele de anul trecut pentru alimentarea instituţiile din comună. Avem datorii de 300 milioane lei vechi. Recent, am fost nevoiţi să cumpărăm combustibilul şi pentru iarna anului 2010, astfel că am acumulat şi mai multe datorii, adică încă 700 de milioane pentru achiziţionarea lemnelor. Nu am trecut niciodată, de când sunt primar, printr-o asemenea situaţie delicată. Sper să primim ajutor la următoarea rectificare bugetară, pentru că, în caz contrar, nu ştiu cum vom mai ieşi la liman. Oamenii sunt din ce în ce mai săraci, încât nici măcar taxele şi impozitele nu şi le mai plătesc la timp către stat”, ne-a declarat primarul Constantin Oprea. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button