Liga V

Juventus Roeşti – Luceafărul Pesceana 2-3

Oaspeţii s-au impus în inferioritate numerică

Meciul de la Roeşti, dintre Juventus din localitate şi Luceafărul Pesceana s-a încheiat nefavorabil pentru echipa gazdă, care s-a văzut nevoită la final să accepte înfrângerea, deşi a jucat aproape tot meciul în superioritate numerică. În primele minute ale întâlnirii Luceafărul a fost penalizată de arbitru, care-a sancţionat o atitudine necorespunzătoare a unui fotbalist din tabăra oaspeţilor. Jucătorul Luceafărului a primit cartonaşul galben, s-a arătat nemulţumit de decizie şi l-a înjurat pe arbitru, aşa că avertismentul s-a transformat în eliminare. Astfel, gazdele au crezut că şi-au uşurat misiunea. Încrederea că se vor impune fără probleme a fost alimentată şi de primul gol al întâlnirii, graţie căruia Juventus s-a instalat la timonă. Până la pauză, însă, Luceafărul a revenit în joc, restabilind egalitatea. Juventus a preluat din nou conducerea (2-1) în debutul părţii secunde, dar a cedat în ultimele minute. Echipa din Pesceana a profitat de relaxarea din tabăra gazdelor, a egalat la 2-2, apoi a marcat pentru 3-2, la acest scor încheindu-e partida. „N-am avut echipa completă, am făcut câteva greşeli copilăreşti şi au mai fost şi anumite decizii ale arbitrului care au iritat şi i-au făcut pe jucătorii mei să-şi piardă concentrarea”, a spus Adrian Grigorie, sponsorul formaţiei din Roeşti, după înfrângerea suferită în faţa Luceafărului.

„Obiectivul meu a fost să încurcăm toate cele trei pretendente la titlu. A mai rămas acum doar Olteţul Zătreni”

„Italienilor” formaţiei din Roeşti le-a mai rămas un singur meci de disputat până la finele sezonului. Vor sta în această etapă, urmând ca în ultima rundă a Ligii a V-a să întâlnească liderul la zi din seria a IV-a, pe Olteţul Zătreni. Adrian Grigorie, sponsorul de la Juventus, spune că acest meci va fi unul special pentru formaţia sa, care-şi va apăra corect şansele şi va lupta pentru victorie. „Pentru că noi n-am mai putut conta în lupta pentru promovare, am stabilit ca şi obiectiv, la începutul returului, să batem toate cele trei pretendente la titlu sau măcar să le încurcăm. I-am învins pe «experţi», i-am încurcat pe cei de la AS 2009 Popeşti prin remiza obţinută, iar acum vrem să facem un meci bun şi cu Olteţul Zătreni. Nu mă implic în jocurile de culise. Dacă cei de la Zătreni se vor dovedi mai buni pe teren, vor câştiga. Noi nu ne vom da la o parte. Sper chiar să pot avea echipa completă pentru acest meci, pentru că în ultimele etape nu prea s-a întâmplat acest lucru. Ne-au lipsit nişte jucători importanţi, dar cred că vor fi apţi pentru meciul din ultima etapă. Tot pentru partida cu Olteţul am legitimat acum un jucător de «creaţie», pe Florin Ioniţă, căruia îi vom face debutul, dar probabil şi retragerea în ultima etapă a sezonului, pentru că e «mult prea tânăr», are vreo 40 de ani”, a informat Adrian Grigorie.

Ionuţ Şelaru, 16 etape pe tuşă

Săptămâna trecută, Comisia de Disciplină a AJF, printre altele, a judecat şi cazul jucătorului formaţiei Juventus Roeşti, Ionuţ Şelaru, care în partida de la Mateeşti l-a lovit pe centralul întâlnirii, meciul fiind întrerupt pentru acest lucru. Şelaru s-a ales cu penalitate sportivă şi cu o suspendare ce-l va ţine în tribună 16 etape. Sponsorul de la Juventus, Adrian Grigorie, a spus, însă, că va apela la Comisia de Apel a AJF pentru a-i fi redusă pedeapsa lui Şelaru, întrucât aceasta i se pare exagerată. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button