Liga II

Juniorii revin la echipa mare condiţionat

Antrenorului Dumitru Teleşpan i s-a reproşat că, după plecarea lui Alin Artimon, a abandonat proiectul tehnicianului timişorean de promovare a tinerilor din cadrul Centrului de Copii şi Juniori al CSM.

Mitică s-a apărat explicând că situaţia din clasament nu permitea experimente, iar orice rezultat negativ s-ar fi răsfrânt şi asupra juniorilor folosiţi la echipa mare. Acum însă, după meciul cu FC Argeş Piteşti, când vâlcenii s-au văzut scăpaţi de grijile retrogradării, aşteptam apariţia tinerilor. Întrebarea pentru Mitică Teleşpan a fost: „În condiţiile în care CSM este salvată de la retrogradare, are probleme de efectiv, iar unii jucători sunt la final de mandat, nu consideraţi normal să folosiţi mai mulţi juniori, aşa cum făcea şi Alin Artimon?”
Antrenorul echipei CSM Rm. Vâlcea a spus: „Acum se poate discuta şi despre juniori. Probabil că lucrurile se simplifică şi vine şi rândul lor, însă eu, ca antrenor al clubului, am pus pe prim plan participarea republicanilor la faza zonală şi nu i-am stresat şi încurcat cu echipa mare. Ei trebuie să se concentreze acolo pentru a putea obţine calificarea la turneul final. Un alt aspect este acela că noi avem juniori buni tocmai pe posturile unde acum sunt chiar şi câte trei seniori, iar pe alte posturi nu am soluţii. Juniorii revin condiţionat la echipa mare în funcţie de participarea lor la turneele de republicani şi apoi de necesitatea acoperirii unor posturi”.

Florin MĂNOIU

Articole Similare

2 Comments

  1. ce dracului juniori sa bage am vazut ce buni sunt la cluj.cat despre marele antrenor cristi lazar am vazut ce schimbari inspirate a facut.nea batut acu arad .vai de mama noastra sa fim mai modesti si sa nu mai criticam antrenorul de la echipa mare.veniti mai bine sa vedeti cum se pregatesc

  2. bravo popa sayz esti destept , pot sa spun ca artimon a folosit juniori doar in cupa total diferit dece nu aramas sa ii foloseasca in campionat telespan a facut ce trebuia sa faca bine ca hu am retrocradat e greu fara bani sa faci performanta nu stiu cine ar fii ramas la echipa in locul lui bravo lui a dovedit ca e caracter nu il mai blamati ***** ca e mare sufletist si sta la echipa mai mult pe gratis va pupppppp/////ciau

Lasă un răspuns

Back to top button