Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga II

Lui Petre Gigiu îi place la CSM, dar nu vine la Vâlcea

* „L-aş lua pe Cristi Lazăr cu mine, dar nu ştiu dacă-l lasă Nicoleta!”

Antrenorul Petre Gigiu este unul cu experienţă în fotbalul de liga a II-a din România, având şi o experienţă bogată peste hotare, în special în ţările arabe. Trei ani a antrenat în Liga I din Algeria, un an şi jumătate în Emiratele Arabe Unite, şi mai bine de un an la echipa de juniori a celebrului club Al Hillal. Din primăvara lui 2009 este la Minerul Lupeni, iar peste trei etape îi va expira contractul. „Ştiu cert că nu rămân la Minerul Lupeni – a spus Petre Gigiu – dar nu vă pot dezvălui încotro voi merge. În orice caz, nu în ţară. Am acceptat până acum să antrenez la Minerul pentru că eu sunt realizat financiar după anii petrecuţi la arabi. Sunt momente în viaţă când simţi nevoia să lucrezi şi de plăcere, nu doar pentru cine-ştie-ce câştig. De la Vâlcea, dacă tot m-aţi întrebat, nu am nici o ofertă. Noi am tot dicutat, eu şi conducerea, fel de fel de lucruri, dar nimic concret în acest sens. Nu mi s-a făcut o ofertă şi nu cred că era normal să mă ofer eu. Aşa cum am văzut eu echipa anul trecut, ştiu că o vreme s-a luptat la promovare, şi la ceea ce ştiu eu despre Rm. Vâlcea, e păcat că nu sunteţi în Liga I unde, iată, ajung echipe comunale, cum e Brăneştiul. În Zăvoi, lipsa publicului a fost cea mai mare şi, recunosc, neplăcută surpriză pentru mine. Aici, la CSM, sunt condiţii să se facă performanţă, dar, probabil, după doi-trei ani de lupte pierdute la promovare e frustrant să-ţi vezi echipa ajunsă la -9 în clasament!”
La plecarea din sala unde a avut loc conferinţa de presă, ziaristul Adi Mujea l-a întrebat pe Gigiu dacă nu-l ia şi pe Cristi Lazăr la echipa la care pleacă, peste hotare. „L-aş lua pe Cristi Lazăr cu mine, dar nu ştiu dacă-l lasă Nicoleta!” – a spus Petre Gigiu mai în glumă, mai în serios.

Florin MĂNOIU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button