Diverse

Juniorii 2000 de la FC Băbeni, în cantonament la Olăneşti

Chiar dacă seniorii de la FC Băbeni nu şi-au început încă pregătirile pentru retur, tinerii fotbalişti ai echipei de juniori, formată din copii născuţi în 2000, se antrenează de zor de câteva zile. Mai mult de 30 de jucători deprind tainele sportului-rege sub comanda antrenorilor Emil Zaharioiu şi Constantin Vladu. „Deşi majoritatea copiilor sunt născuţi în anul 2000, această grupă de juniori participă în Campionatul Judeţean de juniori D, destinat echipelor formate din jucători născuţi în 1998 şi mai tineri, organizat sub egida AJF Vâlcea. Iar rezultatele sunt meritorii, în sensul că nu sunt nici cei mai buni, dar nici cei mai slabi, ceea ce este foarte important de precizat, mai ales în condiţiile în care avem mulţi jucători care sunt sub vârsta necesară la acest nivel competiţional”, ne-a informat preşedintele echipei FC Băbeni, Florentin David.
În această iarnă, micuţii fotbalişti vor merge inclusiv într-un cantonament de 7 zile în staţiunea Băile Olăneşti, în perioada 30 ianuarie – 6 februarie. Stagiul de pregătire va fi organizat cu sprijinul părinţilor, aproximativ 15-16 copii din Băbeni urmând a face deplasarea în acest stagiu centralizat de pregătire. (N.C.)

Articole Similare

One Comment

  1. nu stiu ce parinti isi lasa copiii in cantonament pe mana lui zaharioiu.probabil in 7 zile ii va invata pe copii tainele alcoolului.echipa de seniori nu si-a inceput pregatirea……..dar care echipa de seniori????mai exista asa ceva?poate daca joaca zaharioiu si primaru,ca la cati bani si-au luat dupa echipa ar trebui sa promoveze ei 2

Lasă un răspuns

Back to top button