Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Iuliana Moise şi Valentin Iliescu s-au împăcat, dar nu s-au pupat

În şedinţa de joi a Biroului Permanent Judeţean al PD-L Vâlcea, Iuliana Moise a acceptat împăcarea cu ministrul Valentin Adrian Iliescu, după ce acesta şi-a cerut scuze umil pentru toate prostiile făcute de când a venit în judeţul nostru împotriva propriilor săi colegi de partid.
Această împăcare, credem noi – de formă, vine după o perioadă de câteva săptămâni în care cei doi democrat-liberali s-au atacat foarte dur, inclusiv în presă. De fapt, loviturile sub centură în media au pornit de la membrul Cabinetului Boc, care deţine câteva publicaţii on-line, dar are acces şi la presa patronată sau finanţată de cel mai mare grup de interese din PD-L Vâlcea.
Se presupune că, destul de afectată de atacurile lipsite de demnitate împotriva sa, Iuliana Moise, neputând şi nevrând să lupte cu aceleaşi arme, a decis să-l tolereze pe VAI şi să aştepte şi mutările altor colegi, care până acum au privit de pe margine încercările disperate ale ministrului de a intra cu forţa în organizaţia PD-L.
Imediat după şedinţa BPJ, se auzise că VAI ar fi sărit chiar să o pupe pe Iuliana Moise, însă acest zvon a fost dezminţit de unii lideri din filială, care au asistat la acele penibile momente. Asta înseamnă că nu s-a şters cu buretele tot ceea ce a fost neplăcut, şi nici că Iuliana Moise nu va mai candida la preşedinţia PD-L Vâlcea, în cazul în care VAI va intra, aşa cum e de aşteptat, în această competiţie. Ba din contră, am putea spune. Pentru că, prin atitudinea sa, „intrusul” nu a reuşit până acum decât să-i unească pe senatorul Dorel Jurcan, vicepreşedintele CJ Romulus Bulacu, deputatul Samoil Vâlcu şi pe toţi ceilalţi „coordonatori” ai diverselor tabere din partid, obişnuiţi să-şi spele rufele în interior.
În concluzie, după câteva săptămâni de război, la PD-L urmează şi câteva săptămâni de pace. Iuliana Moise şi ceilalţi pedelişti supăraţi pe VAI au acceptat împăcarea „pentru binele partidului”. Dar tot pe acelaşi considerent, s-ar putea să-şi scoată din nou armele, cât de curând.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button