Politica

IPJ Vâlcea are un nou şef

Eugen Neaţă a fost înlocuit cu fostul secretar de stat din MAI,  Ion Stoica

În urmă cu o lună, vă anunţam că Eugen Neaţă, inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie – Vâlcea, va fi demis foarte curând din funcţie.

Drept dovadă că nici de această dată nu v-am oferit informaţii false, ieri, la Râmnicu Vâlcea, a venit pentru a-i preia acestuia atribuţiile fostul secretar de stat din Ministerul Internelor, Ion Stoica. Acesta a păşit pe poarta IPJ Vâlcea însoţit de Ioan Căbulea, inspector şef adjunct al IGPR.
Chestorul de poliţie Ion Stoica se poate lăuda cu o bogată experienţă în Poliţie şi cu faptul că a ocupat timp de un an funcţia de secretar de stat în MAI. Ion Stoica a apreciat la începutul acestei săptămâni că va avea viaţă lungă în fruntea IPJ Vâlcea, mai ales că se bucură de sprijinul lui Vasile Blaga. „Eu sunt inspector şef pe toate regimurile, am fost şi cu PNŢCD, cu PSD sau PNL, iar acum m-am întors şef. De 9 ani, sunt inspector şef. Eu vin după o funcţie mare, din Minister, şi prin alunecare am fost numit direct de către domnul ministru. Nu va mai fi niciun concurs, iar eu zic că voi rămâne aici patru ani, nu doi. E o provocare să ocup această funcţie, aşa cum am spus şi la Olt. Toţi îmi dădeau un an în fruntea Inspectoratului. Eu am spus că voi rămâne patru şi patru am rămas. Aşa spun şi la Vâlcea”, a declarat Ion Stoica. Noul şef al IPJ Vâlcea a avut ieri dimineaţă şi o şedinţă cu şefii serviciilor din IPJ Vâlcea. „Normal, îmi doresc să schimb ceva. Vreau întâi să văd cum e mentalitatea oamenilor, cum se lucrează aici. Ştiu că sunt oameni care au avut rezultate bune şi sperăm să avem unele şi mai bune”, a mai spus noul şef al IPJ Vâlcea.
Înainte să ajungă secretar de stat în MAI, în 2009, când ministru era Gabriel Oprea, Ion Stoica a condus IPJ Argeş şi IPJ Olt. Comisarul şef Eugen Neaţă a fost înlocuit după ce a picat de mai multe ori concursul pentru şefia Inspectoratului. În luna ianuarie 2010, Eugen Neaţă o obţinut nota trei la examen. În perioada următoare, se va lua o decizie şi în ceea ce-i priveşte pe adjuncţii IPJ Vâlcea. Vă promitem că veţi avea mari surprize!

Irina Rîpan

Articole Similare

One Comment

 1. Solidaritate pentru 28 mai, facem apel la presa

  PROGRAMUL ULTIMA SPAGA

  Motiunea de cenzura a cetateanului roman

  Articol unic: Se reduce cu 25% saracia prin reducerea 100% a guvernului actual

  Programul „Ultima Spaga” este o manifestare a cetatenilor liberi prin care isi exprima dezaprobarea fata de incompetenta, coruptia si cinismul guvernului Boc-Udrea condus de premierul Traian Basescu. Prin aceasta actiune le oferim guvernantilor ultima spaga si ii poftim sa ne paraseasca.

  AJUNGE!

  Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depuna o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene. Haideti sa le dam ultima spaga si apoi sa ne lase in pace!

  NE-AM SATURAT:

  – sa suferim noi ca sa prospere ei;

  – sa fim intaratati unii impotriva celorlalti, cultivandu-ne ura, intr-o tara cu o religie a iubirii;

  – sa inchidem ochii la incompetenta, coruptie si dezgustul guvernului fata de propriul popor;

  – sa ne vedem parintii, bunicii si prietenii plangand in fata alimentarelor;

  – sa vedem profesori, medici, functionari publici tanjind in fata galantarelor din supermarket;

  – sa fim stropiti de limuzinele scumpe ale unor analfabeti ale caror unice calitati sunt lipsa de cultura si instructie si apropierea de banul public

  Rugam pe toti cei care impartasesc aceste credinte ale noastre sa se alature demersului nostru. Rugam mass-media, partidele politice, organizatiile civice si sindicale sa se alature demersului nostru.
  E timpul ca acest guvern sa plece impreuna cu primul sau ministru. E deja ceasul al doisprezecelea. Mamaliga nu mai trebuie sa explodeze inca o data.

Lasă un răspuns

Back to top button