Politica

Romulus Bulacu îl atacă, voalat, pe Romeo Rădulescu

• „Romeo Rădulescu poate candida, oricine este liber să intre în competiţie, dar nu cred că cineva de la centru poate alege preşedintele”, a afirmat vicepreşedintele CJV

Romulus Bulacu, prim-vicepreşedintele PDL Vâlcea evită să spună concret dacă va intra sau nu în bătălia pentru şefia organizaţiei judeţene. De asemenea, democrat-liberalul admite posibilitatea ca primarul Romeo Rădulescu, considerat drept favorit în această cursă, să fie susţinut de conducerea centrală a partidului, în condiţiile în care şi acesta îşi va depune candidatura.

Bulacu promite însă că, dacă va candida, va face o campanie de bun simţ şi nu îşi va ataca contracandidaţii. „În momentul în care consider că pot fi un factor care poate dinamiza şi dezvolta organizaţia, dar şi că aş primi sprijinul colegilor mei, evident că intru în această luptă. Dar, repet, până nu voi simţi că am sprijinul colegilor mei, nu voi face acest pas”, a declarat Bulacu. Prim-vicepreşedintele PDL se arată conştient că primarul Romeo Rădulescu ar putea fi un contracandidat de temut, iar jocurile ar putea fi aranjate la Bucureşti. Bulacu este de părere însă că nu cei de la centru vor decide în final cine va fi preşedintele PDL la Vâlcea, chiar dacă vor avea o oarecare influenţă. „Romeo Rădulescu poate candida, oricine este liber să intre în competiţie, dar nu cred că cineva de la centru poate alege preşedintele la Vâlcea. Evident că membrii, delegaţii pot fi influenţaţi, dar nu vor putea alţii să decidă în locul lor. Dacă voi intra în cursă, competiţia va fi una de bun simţ, fără atacuri murdare, pentru că nu este cazul şi sunt sigur că şi colegii mei vor proceda la fel”, a adăugat Bulacu. Prim-vicepreşedintele PDL a lăsat să se înţeleagă că actualul lider interimar, senatorul Dorel Jurcan, ar trebui să stea deoparte la aceste alegeri. Argumentele: a condus suficient de mult timp organizaţia judeţeană, iar o altă persoană ar putea ridica partidul în preferinţele electoratului mai mult decât a făcut-o el.
Candidaturile în PDL pot fi depuse până în luna iulie, însă, pentru moment, potenţialii candidaţi se feresc să declare oficial dacă vor intra în cursa pentru preşedinţia partidului, fiecare păstrându-şi aşii în mânecă.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button