Politica

Ion Nicolae, în genunchi la Romeo Rădulescu pentru funcţia de viceprimar

nicolae in genunchiSăptămâna trecută, consilierul local PNL Ion Nicolae şi-a dat definitiv arama pe faţă. Timp de câteva zile, după startul turului doi al alegerilor parţiale de la Râmnicu Vâlcea, el l-a vânat dimineaţa, în faţa Primăriei, pe Romeo Rădulescu, implorându-l pe acesta să-l pună viceprimar.

În schimb, Ion Nicolae i-a promis candidatului PD-L câte-n lună şi în stele, mii de voturi, poate chiar subordonare pe viaţă. Romeo Rădulescu nu s-a lăsat însă înduplecat şi l-a trimis la plimbare pe fostul lider al PNL Râmnicu Vâlcea.
Potrivit informaţiilor oferite de sursele noastre, reprezentantul PD-L s-ar fi arătat dispus să accepte un târg doar dacă liberalii s-ar fi mulţumit cu cel mult două posturi de conducere în deconcentrate.  
În discuţiile neoficiale cu ziariştii, Romeo Rădulescu a afirmat că, atâta vreme cât el conduce primăria, Ion Nicolae şi niciun alt ales PNL nu va fi promovat în Executiv.
Pentru mutarea imprudentă făcută de Nicolae, dar şi pentru faptul că a dat unor jurnalişti documente care ar fi trebuit să rămână în interiorul PNL, acesta riscă să fie exclus din partid la viitoarea şedinţă a BPT.
Tot pe surse, am aflat că această măsură este agreată atât de Cristian Buican, cât şi de Emilian Frâncu, amândoi fiind conştienţi că, în interiorul PNL, nu este loc pentru turnători.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button