Politica

Deputatul Dan Mazilu nu exclude varianta revenirii sale în PSD

Deputatul Dan Mazilu a ţinut să facă noi precizări în legătură cu plecarea sa din PSD. În primul rând, parlamentarul a explicat că foştii săi colegi nu i-au devenit duşmani, peste noapte, cum au sugerat unele ziare, ba din contră, şi după ce a părăsit PSD a păstrat aceeaşi relaţie foarte bună cu ei.

Fostul deputat PSD a apreciat că atât preşedintele Ion Cîlea, cât şi ceilalţi social-democraţi vâlceni, indiferent de ierarhia pe care o ocupă în partid, sunt oameni valoroşi, muncitori şi pe care nu are cum să nu îi respecte. „Aşa cum am mai spus, pe mine m-a deranjat politica dusă la nivel central de PSD. Dacă mi se permite să am şi eu o opinie, cred că PSD a luat-o pe un drum greşit, iar eu am nişte responsabilităţi faţă de cei care m-au ales. Nu v-am ascuns faptul că mi s-a părut absurd să aflu din presă de anumite decizii ale partidului. Noi, parlamentarii, eram considerate nişte anexe ale BPN şi eram folosiţi ca nişte rotiţe aproape insignifiante în maşina de vot de la Camera Deputaţilor sau Senat. Iarăşi, mi s-a părut absurd ca, pe anumite fronturi, în alegerile parţiale, PSD să nu intre în competiţiile electorale, pentru a le lăsa culoar liber altor partide”, a afirmat Mazilu. Cât priveşte reproşurile legate de faptul că, în colegiul Bălceşti, ar fi fost votat de electorat pentru că ar fi reprezentat PSD, acesta a reamintit că a fost ales uninominal, nu pe liste de partid.
Întrebat dacă exclude posibilitatea revenirii sale în PSD, la un moment dat, Dan Mazilu a adăugat: „În politică – ştiţi bine – niciodată nu poţi spune niciodată! E posibil orice!”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button